Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mata edukacyjna

Polecane posty

Gość gość

Jaka mate edukacyjna macie? Jaka polecacie?

Gość gość
ja mam z bright starts. mały ma 16 mcy i do tej pory jeszcze chodzą z niej zabawki pomieszkaniu, widzę że czasem się nimi bawi. rozmontowalam ja i on teraz uzywa dolu jej jako miejsca do zabawy. poza tym jest trwała, zabawki super jakosci. innej bym nie kupila ;)

Gość gość
bright starts i lamaze.

Mój też miał bright starts i porównując z matami znajomych dzieci, uważam, że jest najlepsza.

Gość gość
Ja mialam fisher price rainforest. Mata super ale niestety moje dziecko nie lubilo leżeć na macie. Używaliśmy doslownie kilka razy, moze drugie dziecko ja polubi.

Gość gość
ja mam z tiny love z grającym kwiatkiem i też polecam, generalnie patrz na taką co ma oprócz tego że dużo zabawek na górze to też powinno być kilka elementów na dole tj na samej macie,przyda się gdy będzie maluch leżał na brzuchu i jak już zacznie łapać za zabawki

Gość gość
fisher price rainforest

Gość gość
Ja zrezygnowałam z maty edukacyjnej z zabawkami po rozmowie z psychologiem dziecięcym, która powiedziała, że dziecko do 3 m-ca absolutnie NIE powinno mieć żadnych zabawek nad głową. Dlatego zdecydowałam się na coś takiego https://www.mybaze.com/pl/product/470987/mata -edukacyjna-115x115- u nas super się sprawdziła, przede wszystkim dlatego, że super izoluje od podłogi.

Gość gość
My mamy tiny love, move and play http://www.smyk.com/tiny-love-move-play-gimnastyka-z-palakami-dla-bobasa,p1052193584,zabawki-gry-dla-dzieci-p Jest rewelacyjna! Pałąki można dowolnie ustawiać, zabawki są odpinane, posiada grający panel ze świecącymi obrazkami, boki maty można spiąć, pałąki odpiąć. Kolory świetne, zabaweczki też. Naprawdę polecam. Tania nie jest ale myślę, że warto:)

Gość gość
Infantino Go GaGa Deluxe

Gość gość
Fisher price rain forest,polecam mała była zachwycona

Moja córeczka ma mate edukacyjna Bright Starts. Kupiłam na bajdocja.pl i moge z czystym sumieniem polecic.