Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy to jednak ciąza?

Polecane posty

Gość gość

witam ostatni raz @ mialam 22 sierpnia ( mam nie regularne 30-33 dni) 6 wrzesnia z moim kochaliścmy sie do konca we mnie w pozniejszych dniach tez , po tygodniu strasznie nabrzmialy mi piersi i bola już prawie drugi tydzien tylko teraz juz mniej wstalam rano z bólem brzucha myslałam ze to @ ale nie, ponieważ od czasu do czasu mam takie krótkotrwałe bóle podbrzusza czy to ciąza? dzisiejszy test negatywny

Gość gość
według mnie bardzo mozliwe ze tak

Gość gość
30-33 dni to są cykle REGULARNE

Gość gość
A cykle 35-40 dni? Z ciekawosci to tez regularne???

Gość gość
To też są cykle regularne. Pozdrawiam, Ewa S. ginekolog-położnik

Gość gość
Ciąża jest możliwa. Proponuję badanie Beta hCG. Pozdrawiam, Ewa S. ginekolog-położnik

Gość gość
a jak jest ta pani ginekolog to ja tez mam pytanie jest jeszcze?

Gość gość
w połowie poprzedniego cuklu ok 7 dni po owulacji miałąm brazowe palmienie potem temp mi sie utrzymywała 19.09 dostałam miesiaczke ale była spozniona o 7 dni i krótsza niz zwykle bo trwała 2 dni potem w poniedziałek byłam u ginekologa powiedział mi ze mam powiekszony lewy jajnik ale on nie wie od czego dzis juz jest 6 dzien a ja nadal plamie na brazowo lekko ale plamie i boli mnie podbrzusze i mam z powrotem takie nabrzmaiłe piersi jak sie mocniej dotkne to bola ale piersi nie sutki . co moze sie dziac ze mna ?

Moim zdaniem tak u mnie było podobnie . okres miałam co 25 dni raz co 35 dni roznie mialam wiec byłam przyzwyczjona ze spóźnia mi sie okres tydzien półtora ale mijał drugi tydzień w nocy budziłam sie z mdłościami nie mogłam spać

Gość gość
Ja mialam takie bole wlasnie jakby mial przyjsc okres a nie przyszedl. 3 dni po dacie spodziewanej miesiaczki zrobilam test i byla druga gruba krecha :-)

Gość gość
Serio tak dlugie cykle jak moje czyli prawie 40 dniowe mozna uznac za regularne? Moze jakas podpowiedz kiedy mam owulacje?...;) co Pani mysli o preparacie profertil?

Gość gość
wiesz co to są cykle nieregularne? to takie, w których różnica między jednym a drugim wynosi więcej niż 7 dni, a Ty masz cykle regularne, ale długie, owulacje sie obserwuje, więc nikt Ci nie powie kiedy ją masz