Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kabel do wtyczki

1 na 10 może mieć każdą kobietę

Polecane posty

Gość kabel do wtyczki

pozostałe 9 - żadnej

Gość ani zadnej rzeczy
jeden z dziesieciu :P jesli juz i on tak twierdzi, a jesli tak twierdzi to niech to udowodni :D

Gość kabel do wtyczki
bo kobiety są zainteresowane tym jednym z 10 i on może sobie w nich przebierać

Gość gość
to ze mnie interesuje sz jako fachowiec od gry w klasy nie oznacza ze intersujesz mnie takze jako facet oczywiscie to dziala w dwie strony, tylko w druga strone jest bardziej brutalne w wymowie

Nikt nie może mieć każdej kobiety. Tak to prawda by zdobywać kobiety trzeba mieć pewne umiejętności lecz można je nabyć, przez co stać się jednym z uprzywilejowanych. Lepiej coś robić niż idiotycznie marudzić

Gość gość
dobry mi przywilej

Dokładnie, nikt nie może mieć każdego, choćby nawet niektóre jednostki miały większe powodzenie od innych, to nigdy nie będzie to 100%, bo to niemożliwe.... A na atrakcyjność faceta wpływa wiele czynników, a nie tylko wzrost czy kasa (co próbują wmówić niektórzy- to ciekawe, dlaczego mnie często interesowali faceci niewysocy, jeden był nawet niższy ode mnie, a przy wielkoludach czuję się mniej swobodnie, często biedni studenci, ale za to mieli szalenie interesujące charaktery i poglądy, ogólnie można było z nimi "konie kraść" i tacy mnie zawsze interesowali, szkoda, że oni mną nie :P ), więc facet ma wiele możliwości rozwoju w tym temacie. By sprawić, by możliwie jak największa ilość kobiet się nim interesowała. A kobiety to poza wyglądem niestety nie mają tak wiele możliwości, bo u kobiet atrakcyjność fizyczna gra o wiele większą rolę w przyciąganiu mężczyzn, a to dużo trudniej zmienić, chyba że operacją plastyczną czy solidną tapetą, po której zmyciu facet i tak uciekłby na koniec świata, więc panowie nie narzekajcie :)

No a brzydkie to się nie liczą, nie?? Dla facetów to takie sobie śmiecie, które można pominąć... i to tylko potwierdza moją tezę, że jak się jest ładną czy choćby przeciętną, to ma się szanse, a jak się jest brzydką, to się jest SKREŚLONĄ i nic nie pomoże. Ja akurat mówię z perspektywy tych brzydkich.

Nie wiele jest brzydkich kobiet no może jakieś 2%. Wiesz wszystko można pod siebie dopasować ważne by być zadbaną. może masz kompleks

Gość gość
Jaki musi być ten 1 na 10? Pytam, bo wymagania opisywane na tym forum mają się nijak z rzeczywistością. - bogaty - przystojny - inteligentny -z poczuciem humory - opiekuńczy a teraz rzeczywistość - zarabia średnio 1500zł netto - wygląd jest kwestią gustu, lecz gust ten diametralnie zmienia się - jedną rozrywką są dyskoteki, gry i zdania bez wulgaryzmu nie potrafi złożyć. Przed kolegami chamieje i chwali się swoimi podbojami, możliwościami w wypiciu alkoholu - opowiada rasistowskie, homofobiczne kawały - opiekuńczy jest, zwłaszcza na samym początku xv 1 na 10? Wystarczy zauroczyć w sobie kobietę, a wymagania przestają mieć znaczenie. Albo dopisuje się cechy, których wybranek nie posiada.

Gość słabsza genetycznie
Wsm gratuluję bloga. Piszesz bardzo mądrze i życiowo. Nie wciskasz kitu, nie nakręcasz wiary w księciunia na białym jednorożcu, do tego wszystko podajesz w ładnej poprawnej językowo, zrozumiałej formie. Brawo. Czekam na kolejne wpisy. Niestety masz rację, atrakcyjność fizyczna u kobiety to podstawa. I to nie taka sobie atrakcyjność.

Gość gość
1 na 10 to samiec alfa a wy jesteście mokre na samą myśl o nim