Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ożeniłem się z łachudrą

Polecane posty

Gość gość

Fleja jak Cię nie mogę. Chodzi w getrach i spranej bluzce, biega za dzieckiem i krzyczy "cyyyyycia....!!!". Wiecznie stoi w garze wystudzona zupa jak wracam z pracy i tylko szybkie "cześć" i dalej rozmawia przez telefon z matką, albo gości przy kawie sąsiadkę. Ostatnio słuchając jej rozmów dowiedziałem się, że planujemy kolejne dziecko. Zgrywa księżniczkę, że to niby ja mam wiecznie na coś zaslugiwać, bo ona zasługuje na wszystko, a ja na nic, takie nowoczesne wychowanie. Suka.

Te koleś . Widziałeś co brałeś to teraz kochaj co masz a jak nie pasuje to się rozwiedź i nie rób z siebie frajera :( A w ogóle to 3/10 :O

Gość gość
a lahudra za kogo wyszla? pytam z czystej ciekawosci :classic_cool:

Gość gość
dzwoń do swojej mamy i powiedz,że robisz tak jak ona

Gość gość
Na co czekasz, uciekaj :D

Gość gość
widziały gały, co brały

Gość gość
To ma po domu chodzić w szpilkach i sukience?

Gość gość
Oj dziecko slaba prowo.

Gość gość
kobieta powinna być elegancka i kobieca i na zewnątrz i w domu, powinna być damą, ja sobie nie wyobrażam , że moja żona chodzi w domu w starych getrach i starej bluzce-to się tyczy tego wpisu "co ma w domu chodzić w szpilkach" a i czemu nie w szpilkach, moja idzie do sklepu 120 metrów też zaklada szpilki i jest elegancka, po domu też chodzi elegancko, spać idzie też w eleganckiej pidżamie

Gość gość
A ja uważam że jeśli te getry i bluzka są czyste to niech sobie chodzi, szkoda marnować porządne ubrania na chodzenie po domu, w domu się chodzi w bele czym byle było czyste i schludne. No chyba że jakaś milionerka, to niech sobie chodzi po swoim pałacu w sukni balowej.

Gość gość
To ja współczuję tej twojej żonie / konkubinie że musi przy tobie ciągle zgrywac damę i w szpilkach lazic żeby się jej haluksy zrobiły, żeby się takiemu prostakowi podobać. .. a swoją drogą ciekawe jak ty wygladasz, bo zazwyczaj jest tak że ten największy brzydal ma największe wymagania i szuka księżniczki mimo że sam wygląda jak trol i cuchnie potem z kilometra. A jak twoja luba zachoruje ciężko i bedzie smierdzaca leżeć w łóżku to ją pewnie w doope kopniesz prostaku...

A ja współczuję waszym mężom, później się dziwicie, że zdrady jak przychodzi facet do domu a tu jakaś labadziara w starym dresie i tłustych włosach, to nawet ksiądz straciłby zainteresowanie.

Gość gość
Sam załóż szpilki, łachudro, i drałuj 7 kilometrów. A potem deformacja stóp i odciski. A ty i tak 100 razy bardziej capisz, choć masz na sobie czystą koszulę.

Gość gość
tłuste włosy włosami, ale matka polka...i córunia mamumi...włosy można umyć, a z tym co ie zrobi???

Gość gość
Twoja żona czuje się swobodnie i u siebie, na odp. miejscu, w przeciwieństwie do ciebie gdzie masz wymagania -wyżej sra niż dupę ma.

Gość gość
Mam taka prace, ze ubieram sie ekegancko ale w domu tego sobie nie wyobrazam normlanie dresy/ leginsy bluza albo koszulka w zyciu mi maz nic nie powiedzial ani nie dal odczuc,ze mu sie nie podobam .

Gość gość
gość dziś kobieta powinna być elegancka i kobieca i na zewnątrz i w domu, powinna być damą, ja sobie nie wyobrażam , że moja żona chodzi w domu w starych getrach i starej bluzce-to się tyczy tego wpisu "co ma w domu chodzić w szpilkach" a i czemu nie w szpilkach, moja idzie do sklepu 120 metrów też zaklada szpilki i jest elegancka, po domu też chodzi elegancko, spać idzie też w eleganckiej pidżamie xxxxxx polecam nowa gazetke deichmanna specjalne szpilki do mycia okien i froterowania podlog dla zon, za jedyne 99,99

Gość gość
ja na szczęście mam faceta w delegacji i zawsze świetnie wyglądam jak przyjeżdża. za to jak wyjeżdża to już chodzę na luzie

Gość gość
a ty pewnie brad pitt i nosisz garnitury od armaniego