Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Centrum Leczenia Zeza Ewy Wójcik czy ktoś z Was tam był?

Polecane posty

Gość gość

Jakie są Wasze opinie, czy faktycznie dr Wójcik jest taka dobra? Jaki jest koszt wizyty? Długo się czeka na wizytę?

Gość gość
nikt nie był?

Gość gość
jeśłi ci chodzi o Kraków, szpital św Rafała to polecam.

Gość gość
Nie chodzi mi o szpital tylko centrum leczenia zeza na bocianiej. Na razie nie wiem czy zez jest do operacji czy nie.

Gość gość
bardzo dobra pani doktor, zresztą sama zobaczysz ile u niej ludzi i jakie terminy. Na pewno warto iśc na konsultacje.

Gość gość
ona operuje zezy u dzieci w szpitalu u Rafała. Jeśli trzeba operować to nie zwlekaj bo na operację na NFZ czeka się 2 lata.

Gość gość
Ile czeka się na konsultację?

Gość gość
nie wiem, zadzwoń na Bociana. Ona przyjmuje też w szpitalu Rafała, ja tam chodziłam, wizyty odpłatne 200 zł (było tak 2 lata temu) czekałam ok miesiąca. Ale teraz nie wiem.

Gość gość
Miałaś operację czy okulary wystarczyły?

Gość gość
baardzo polecamy. młody miał zeza. byliśmy u niej. wizyta 200zł. po 3 miesiącach mieliśmy operację na nfz w Rzeszowie. operowała Pani doktor wójcik. świetna kobieta. jeden zabieg wystarczył by pozbyć się problemu.

Gość gość
jak masz jakieś pytania jeszcze to pisz :).. a młody miał 2,5 roku w momencie zabiegu.

Gość gość
Dziękuję. Moja córka ma 9 miesięcy, pediatra powiedziała, że w takim wieku nie powinna już zezować i mam poszukać okulisty. Do Krakowa mam kawałek, ale podobna ta pani dr jest bardzo dobra. Adela od urodzenia lekko zezowała i do tej pory to robi, czasami delikatnie ucieka jej jedno oczko. A jak zez wyglądał u Twojego synka? Chodzi teraz w okularach? Jeśli tak, to jak sobie z nimi radzi?

Gość gość
u niego był zez bez wady wzroku. zezował bardzo na lewe oko. nie potzrebuje już okularków. ćwiczenia i okulary nic nie dały.w końcu trafiliśmy do Pani Ewy, która od razu zarządziła operację. bardzo się cieszę, że tak szybko się zdecydowaliśmy, mały super zniósł zabieg i już nie pamięta o nim nawet :) a na salę operacyjną wziął misia nawet :)

Gość gość
Dziękuję Ci za odpowiedź :)

Gość gość
Koszt wizyty to 200 zł. Na wizytę trzeba czekać ok 6 miesięcy ale jest problem z dodzwonieniem się. Niestety długo się czeka w kolejce, ok. 3h .