Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

hym czy byc posłusznym wobec rodziców czy zyc własnym zyciem czy moje zycie t

Polecane posty

Gość gość

o grzech ? jestem pijany i juz mozxe nagrzeszylem ze 3 razy swiadomie albo nie ale czy slusznie to juz sam niewiem chce znajksc zone która po pijaku wybaczy mi i pocaluje mnire w czlo ale rozumie ze niewolno naduzywac treba ustalic granice .ehh powiedz mi co jest lepsze byc posłusznym wobec matki i idealnym czy zyc własnym zyciem spedzic wieczór z kolegami z pracy popic ale nie na nokałt i byc szczesliwym bez masturbacjiu itp . dzis przyszedłem i mama mi poweiedziała pokaz sier jaki jestes czesciowo rozumie ojciec był alkocholikiem ale czy ja mam grzech jakis jesli bede nieposłuszny wobec mamy ? czy mam byc szczesliwy czy rozwarzac o grzechach ropzumie błedy ale chce wkoncui zkims pogadac czemu musze byc skazany na samotnosc bez pogadaniaz kumplami ? taka mysl na wieczór

Gość gość
ale z ciebie kretyn marnujesz zycie na alkohol i kumpli? nic dziwnego ze zadna cie nie chce i zostaniesz sam do konca zycia obok ciagle zawiedzionej matki

Gość gość
marnujew zycie na kumpli i alkochol a skad wiesz ze kobieta to niema zmarnowane zycie czy jestescie diamenta,mi ha ha hyba obesranymi sory ale takie cos zaczynacie przedsatawiac wiec wole pogadac z kumplami i byc szczesliwym .

Gość gość
alkochol to grzech czy dar od boga tak poisredni bo krzywdzi ludzi ale tez ich łaczy sprzyja dobru . umiart ok ale czuy kobiety mkysla zasem nad soba nad tym co mówia co robia czy nadzbyt niechca byc dobre ehh ;/ warto dazyc do dobroci ale dobroc to wyubaczanie a jak sie wybacza to zczasem i kocha swoja miłosc ;(

Gość gość
dobranoc ja chce byc kochjany a nie miec lalke barbi idealna z piekna ale bz uczucia ;/