Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziec***amiętające swoje poprzednie życie!

Polecane posty

Gość gość

Dziec***amiętające swoje poprzednie życie!

Gość gość
Włączcie sobie tvp 1 fajny program jest o tym jak dziec***amiętają swoje poprzednie wcielenia! Moje dziecko do tej pory powtarza że kiedyś była moją mamą. Ze teraz jest mała ale kiedyś była duża dorosła i woziła mnie w wózku.

Gość gość
Moja córka wcześnie zaczęła mówic****amiętam że używała rosyjskich zwrotów. Nie znamy rosyjskiego nikt jej nie uczył. Zaciągała nim aż do piątych urodzin

Gość gość
to już dawno temu leciało a teraz powtarzają

Gość gość
Ogladalam , bardzo ciekawy film dokumentalny

Gość gośćula
cholera skończyło się ,a lubię bardzo te programy ,no nic na tubie się znajdzie. Ja to mam zawsze kuzwa spózniony zaołon;/

Gość gośćula
zapłon *

Gość gość
Dziewczyny ale Wasze dzieciaczki też tak przeżywają tamto życie? Ja nie wierzą w reinkarnację ale moja córka z wielkim przejęciem i często pyta nas czy pamiętamy jak ona była duża? Jak jest u Was?

Gość gość
Dziewczyny a teraz na Polsacie leci film o sympatycznej kobiecie która wychodzi za mąż za seryjnego mordercę. Film jest dramatem opartym na autentycznych wydarzeniach.

Gość gość
jest sporo dowodów ma reinkarnację w Indiach pewna dziewczynka odnalazła swoją rodzinę którą pamiętała z poprzedniego wcielenia w USA był przykład chłopca który w poprzednim życiu był pilotem, jest też o tym film dokumentalny są też dzieci które twierdzą że zmarły w zamach terrorystycznym na WTC

Gość gość
a jaki tytul?

Gość gośćula
film może i treściwy ,ale polsatu nie oglądam przez reklamy ,nie zdzierżę po prostu 20 min pierdół. Moje dziecko nic takiego nie mówi ,ale ja mam tak że pamiętam coś czego nie przeżyłam w tym życiu ,lub wiem gdzie coś jest chociaż nie powinnam . Nie mam wyrobionego zdania dot reinkarnacji ,wciąż zgłębiam temat i skłaniam się jednak ku reinkarnacji. A co do języków to wyjaśnijcie mi proszę taki fenomen , w miesiąc opanowałam na poziomie komunikatywnym j.hiszpański ,nic się nie ucząc a oglądając tv i czytając hiszpańskie książki,natomiast niemieckiego ucze się od 10 lat i można powiedzieć ze umiem raptem podstawy.

Gość gość
poszukaj filmu o chłopcu który był amerykańskim pilotem o tych dzieciach które twierdzą że w poprzednim życiu zginęły w WTC też jest dokument

Gość gość
co za debilna korekta kafeteryjna... tytuł nie zawiera wulgaryzmu a został wykropkowany. Czy to jakaś paranoja, pomijajac to że nie można uzyc takiego słowa jak h o j n y http://sjp.pwn.pl/sjp/;2464864

Gość gość
Dziec***amiętające hojny

Gość gość
hojny qrwa! hojny przez samo "h" a nie chujny przeciez nie ma takiego slowa!!

Gość gość
masakra to forum ocenzurowuje normalne slowa, a wyzwiskami tutaj nadal rzucaja :D