Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co sadzcicie o DZIEWCZYNACH ktore robia z siebie takie skromne,ciche ,bidulki ?

Polecane posty

Gość gość
Moim zdaniem to ma podloze w tym , ze osoby spokojne sa postrzegane ,jakby nie mialy swojego zdania , ktorymi mozna manipulowac . I nagle ktos jest zdziwiony , ze ta osoba nie dosc ze mysli , ma swoje zdanie to nie da sobie wejsc na glowe i nie pozwoli soba manipulowac.

Gość gość
Ja tez tam wole szczere kobiety,a szczerosc od chamstwa tez sie rozni... :)

Gość gość
Manipulatorzy to nie tylko osoby ciche , znam podstepnych ludzi , kombinatorow , falszywych i nie sa to spokojne , ciche osoby. Manipulatorem moze byc kazdy , ale nie pasuje mi to do spokojnych osob. Spokojna osoba wysyla sprzeczne sygnaly i ktos mysli ze mozna nia krecic na lewo i prawo , a tak nie zawsze bywa.

Gość gość madzia
Moja była przyjaciółka jest taką osobą. Udaje cichą, biedna ( w każdym tego słowa znaczeniu) i dobrą dziewczynkę, a tak na prawdę wbija każdemu, kto się odwróci choć na chwilę nóż w plecy! Co myślę o takich osobach? Cóż, ich życie, każdy radzi sobie jak może, ale dla mnie to trochę graniczy z fałszerstwem. :O

Gość gość
A mi tu pachnie jakas obesesja .

Gość gość
wredna może być i cicha i głośna.nieszczera może być gadatliwa jak i cicha.cicha mojego typu dużo widzi ale do swojego świata nie wpuszcza ,a raczej wpuszcza tylko wyjątkowych

Gość gość
A mnie wlasnie taka cicha bidena dziewczyna nabrala...Szkoda mi jej bylo ,pomoglam ,wzielam do siebie ,a ona pozniej okazlal sie nieszczera... :( przykro mi sie zrobilo ,ze dalam sie wykorzystac nabrac na nia..