Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co sadzcicie o DZIEWCZYNACH ktore robia z siebie takie skromne,ciche ,bidulki ?

Polecane posty

Gość gość
A tak naprawde wszytsko w glowie kalkuluja sobie ,sa przebiegle -ciche...Ale przed innymi graja takie ciche ,dobre sokojne,skromniutkie..

Gość gość
a to nie można być jednocześnie zaradnym, dobrze zorganizowanym, cichym i spokojnym?

Gość gość
one czetso nabieraja ludzi,na to bycie skromna biedna dziewczynka..znam taka..ale juz ja przejrzalam...

Gość gość
i dobrze! Niech sobie dziewczyna radzi. Z drugiej stony przecież może naprawdę być cicha, to nie ma nic wspólnego z byciem cwanym.

Gość gość
Ale ona gra bycie bidulka cicha ,a tak naprawde cwana jest przebiegla ,manipulatorka...ona gra tylko taka przed ludzmi..!!

Gość gość
manipulatorzy z zasady nie są głośni, to tak nie działa. Takie osoby z natury są dość ciche, dużo obserwują i kombinują. Więc tej cechy udawać pewnie nie musi, to tylko zaleta którą może wykorzystać. I bardzo dobrze, ucz się od lepszych.

Gość gość
ja jestem cicha i spokojna ale nie umiem manipulować a nawet kłamać

Gość gość
Ze to ludziom nawet cichy przeszkadza! Bozem dokad zmierza ten dzisiejszy swiat? Co?

Gość gość
To nie jest szczere ,bo robi z siebie cichutka bidulke,a tak naprawde cwana kombinatorka jest..wszytsko kalukuluje wbrew pozorom ,ale nic nie mowi..

Gość gość
a czemu ma mówić? Może wcale ie robi z siebie cichej tylko taka po prostu jest - nie każda spokojna osoba jest miła i dobra.

Gość gość
Musi to byc bardzo pociagajace, taka tajemniczosc, czlowiek zagadka!

Gość gość
ja jestem cicha i spokojna z natury nie udaję tego gdybym się starała na siłę być głośna to bym udawała ale nawet nie potrafię tego zmienić

Gość gość
ja jestem spokojna i nie zdradzam swoich myśli ,na mój temat gadatliwe tworzą różne historie bo jak to może być że one nic nie wiedzą :-)

Gość gość
Ciekawe co sadza o mnie te gadatliwe. Co mnie zreszta to obchodzi...

Gość gość
w takim razie nie jestes szczera..nie mowisz zbytnio co myslisz.. :(

Gość gość
Kogo niby ma interesowac moje zdanie? Co ja mysle to moja sprawa.

Gość gość
W taki razie udajesz ,myslisz w glowie kalkulujesz,a ludzi mylisz :)

Gość gość
Do tej co zna cicha i kombinatorke zarazem - a ciebie boli , ze nie mozesz po niej jezdzic jak po lysej kobyle ? Myslalas , ze jak cicha to sobie da glowe wejsc , a tu zonk ,widac cicha , ale inteligentna .

Gość gość
ale na dany temat wypowiedziec sie co sie mysli... tacy ludzie sa najbardziej niebezpieczni -cicha woda brzegi rwie..

Gość gość
Po co duzo gadac? Jezyk slozy do komunikacji, nie do pieprzenia o glupotach. Ja lubie milczec, co nie oznacza, ze chce zaatakowac. Raczej to ja moglabym zostac zaatakowana przez gadatliwego.

Gość gość
Ale czemu to cie tak interesuje ? Osobiscie uwazam , ze osoby ciche mniej mowia , a wiecej widza. Ale manipulatorkami sa tez dziewczyny smiale , towarzyskie , maja znajomych sa " glosne" , a potrafia klamac , kombinowac , knuc intrygi , manipulowac . Wydaje mi sie , ze jak ktos widzi osobe spokojna to mysli ze taka osoba nie ma swojego zdania , mozna jej wszystko narzucic i nagle jest zdziwienie ze jednak ten ktos nie da sobie w kasze napluc.A ty spotkalas kogos takiego ?

Gość gość
Bo taka osoba MNAIPULUJE innymi ,nie wydajac nie mowic co mysli.. :)

Gość gość
Ale jak mozna manipulowac innymi nic nie mowiac ?

Gość gość
A moze milczy bo mysli co zrobi w domu na obiad jak wroci z pracy, albo co ma do pozalatwiania? Ktos kto manipuluje innymi jest pewny siebie, nie cichy i spokojny.

Gość gość
Wierzysz w to że taka cicha skromna i przebiegła nie jest po prostu sobą? He he he he toż to nic innego jak kolejna teoria spiskowa tym razem nie wystająca poza osobowość człowieka. Ja rozumiem że w wielkim świecie gdzie wielki pieniądz-wszystko jest zaplanowane tak by ten pieniądz nie znalazł sobie nowych właścicieli ale kobiet i ich natury bym się nie przyczepiła:D

Gość gość
Ja wole ludzi szczerych,ktorzy mowia to co mysla..

Gość gość
Ale to , ze ktos nie jest spokojny nie znaczy , ze jest szczery. Manipulatorzy to sa smiale osoby , a nie ciche i spokojne.

Gość gość
Szczerosc moze tez zranic. Wszystko ma swe plusy i minusy.

Gość gość
Najczesciej manipulatorzy to wlasnie ciche nie zdradzajace sie co mysla osoby,nie mowiace co mysla nie bedace szczerymi..