just25yna 0 Napisano Wrzesień 26, 2014 UWAGA! nie kupujcie na kocierajstopy.pl ! Od 2 tyg.czekam na rajstopy i nic cisza :( . Sprzedający nie odpowiada na maile ,a nr.tel nie ma . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kocierajstopy Napisano Październik 7, 2014 Rzeczywiście mieliśmy problem techniczny który uniemożliwiał nam realizacje zamówień - w tej chwili wszystko przebiega bez problemów. Zamówienie zostanie zrealizowane w ciągu 48h. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość oszukany klient Napisano Styczeń 14, 2015 drugi raz występuje "problem techniczny" i czekam na zamówienie od ponad 2 tyg. i jak do tej pory żadnej reakcji, banda oszustów i tyle Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 24, 2015 Również czekam od dwóch tygodni, mimo że pisałem do nich - brak odpowiedzi. Irytujące o tyle, że miał to być prezent i przez ich opieszałość (bo jednak mam nadzieję, że to nie oszustwo i w końcu paczka do mnie dojdzie) muszę wykombinować jakiś inny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 17, 2015 a czy w końcu otrzymałaś swoje zamówienie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 29, 2017 Nie, po kilku przedsądowych wezwaniach do zapłaty przelali mi na moje konto bankowe pieniądze które im zapłaciłem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach