Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zdesperowani debile

Polecane posty

Gość gość

Jakim trzeba być głupkiem,żeby zgadzać się na związeki brnąć w prokreację z kimś,z kim nie ma szans nawet na solidny spokojny związek z rozsądku.

Gość szukam zyranta
w zyciu nie ma nic za darmo potrzebzujesz adrenaliny? znajdz sobie zone, trzy kochanki i powiedz o nich zonie

Gość gość
nie wiem ostatnio oglądałem zdjęcia kolegi z technikum i jego narzeczonej, o ludzie ja rozumiem że desperacja nie ma granic ale tamta jego dziewczyna jest po prostu okropna z urody, nie wiem może jest miła, ale wygląda jak okrągła piłka, lat ma 20 kilka a wygląda na 50 kilka... może się kochają i im jest dobrze nie wnikam w to... tylko dobrze pamiętam jakie się temu koledze kobiety podobały w technikum a jedna fajna się nawet za nim oglądała...

Gość gość
tak jasne 20 wyglada na 50 :D:D:D

Gość tancerka flameco
nie smiej sie sa takie

Gość gość
A co ci po wyglądzie, do małźeństwa trzeba rozsądnej kobiety, dobrej. Zresztą dla tego faceta ona może być piękna. Mają więcej serca niż głupie lale, które żyją ciągle flirtując i na tym się z nimi kończy.

Gość tancerka flameco
serduszka drobiowe w sosie chrzanowym mniam :classic_cool: zycza sobie panstwo z surowka buraczkami czy kiszonym ogorkiem?