Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niezrelaksowana

Dobry masaz w bialymstoku

Polecane posty

Gość Niezrelaksowana

Hej , chcialabym Was poprosic o pomoc, nie moge spac mam duzo pracy i nauki,cwiczen. Chcialbym wybrac sie w jakies sprawdzone miejscena masaz ,tak by odprezyc cale cialo i wyluzowac,moze ktoras z was moze polecic jamies ciekawe miejsce w Bialymstoku? Dzieki za pomoc;-)

Gość lalablalallalaaa
Ja bylam w bialym w silk touch i magick gym to zamiast masazu zaplacilam za glaskanie wiec, tych miejsc zdecydowanie nie polecam .

Gość 12Kasiulka12
Raz w miesiacu chodze na taki relaks z mama do golebia obok basenu tropikana jest calkiem spoko masaz,zawsze ladnie po nim pachne mmm np malinami . Bolaly mnie okrutnie plecy z nerwow a traz jest supcio. Wiec jesli chcesz fajnie to tam.

Gość Bernadettka35
Hej, ja byłam w środę na masażu relaksacyjnym w Chwili Relaksu na Mickiewicza. Mogę polecic, miła i fachowa obsługa. Pani masażystka super masuje, wyszłam rozluźniona i zrelaksowana. Wybieram się tam ponownie.

Gość ulciaaa0777
Wczoraj bylam w Dolinie Urody w golbiewskim na palacowej na masazu egzotyczym. Bylo mi tak dobrze ,ze zasnelam :-D

Gość gość
ja również polecam to miejsce w gołębiu obok tropikany , ja lubię najpierw skoczyć na basen , a potem odprężyć się podczas jakiegoś pachnącego zabiegu, teraz na jesień wybieram coś z czekoladą , wanilią , obsługa też sympatyczna , ogólnie na plus

Gość gość
To fakt w magicu slabiutko ,tak jakby bardziej chcialy orzegadac caly masaz niz pozwolic sie zrelaksowac...

Gość gość
W chwili relaksu nawet ok ,ale chyba latwiej mi o rekaks po basenie , wtedy juz jestem na maksa odprezona. Ostatnio zrobilam sobie seans w dolinie urody w golebiewskim. Mialam starsznie po lecie przesuszona skore na calym ciele; Pani zaproponowala mi peeling arbuzowy i masaz maslem arbuzowym . Jak dla mnie to najlepsze miejsce z masazem w bialym.

Gość gość
Cześć, ja byłam. To chyba niedawno otwarte. Masaż kupiłam przez Grupona. Obsługa miła. Polecam. Oprócz masaży mają jeszcze jakieś ćwiczenia odchudzające.

Gość gość
jest dobry masaz, to sa lozka takie bimedica na żelaznej/Waszyngtona, tylko tam chyba do 16 otwarte, i kiedyś kilka było za darmo, zanim się karnet wykupilo, teraz nie wiem, dawno nie bylam - cieple te lozko i masuje pozadnie, można zobaczyć

Gość gość
W golebiu spoko . Wpadam tam, bo mam blisko na krotkie masaze plecow.Fajnie bo moge tam wykupic masaz 15 min tylko na kark .

Gość gość
Witam, Ostatnio byłam na Owocowym Raju w Chwili Relaksu. Masaż połączony z peelingiem i pielęgnacją skóry. Wyszłam zrelaksowana Jakość i zapach używanych w salonie kosmetyków nie do opisania. Każdemu polecam