Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

moja kolezanka zaklada skórzany plaszcz do kolan ..masakra

Polecane posty

Gość gość
Dama to nie pokazuje swoich gaci innym.

Gość gość
gość dziś Zgoda, obie nie jestescie damami.

Gość gość
Zgoda, nie musze byc dama jesli maja mi się podobac majty na wierzchu i to zauwazam.

Gość gość
chyba chodziło o reakcję twojego męża - jak można powiedzieć, że mdli go na czyjś widok i to takim językiem.

Gość gość
On to do mnie tylko mowil. Nikt jej zlego slowa na ten temat nie powie chociaz kazdy sie patrzy i ja obgaduja. Zreszta ja teraz tez to robie. Dodam ze nie jest lubiana w naszym srodowisku i to pewnie stad slowa mojego meza. Zreszta.... Dziewczyna naprawde fatalnie sie ubiera bo tylko przeswitujace leginsy i krotkie sweterki a do tego ma o sobie wysokie mniemanie i uważa się za niewiafono kogo.

Gość gość
gość dziś a ty za kogo się uważasz???? idz babo do garów i nie ośmieszaj się,bo nawet nie potrafisz skonstruować porządnie jednego zdania. Natomiast obmawianie innych robisz na piątkę. No cóż,nawet dobrałaś do siebie chłopa pierdołę. Fujjjj jestes obrzydliwie prosta.

nie nosi się co modne tylko co się mówi, przypomina mi moją koleżankę ona nawet w zimie nosi rozpięty płaszcz. no i dobrze...na bank fajny płaszcz