Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co lepiej luksus, czy wymysły.

Polecane posty

Gość gość

No bo już nie wiem. Mamy określoną sumę pieniędzy na wesele. Z tej sumy można np. załatwić lepszy lokal, z lepszą kuchnią, ale za to przy dj-u, a nie zespole, czy bez fajerwerków, czy innych tak zwanych atrakcji. Z drugiej strony można oszczędnie, jakaś remiza, czy sala weselna, kucharka i pomoc, wyjdzie dużo mniej luksusowo, ale za to taniej i te pieniądze przeznaczyć na zespół czy atrakcje. Jak myślicie, co się gościom bardziej spodoba. Jeśli będzie to luksusowa restauracja, z doskonałymi opiniami, ale droga i bez fantazji, czy trochę siermiężne warunki, ale za to orkiestra na żywo czy inne fotobudki, czy czekoladowe fontanny, albo pokazy barmanów. Jak wy to planujecie, idziecie w stronę jakości jedzenia, czy całej reszty. Gdzie oszczędzić i gdzie - waszym zdaniem - zaoszczędzone pieniądze wydać?

Gość gość
a nie możesz uśrednić? Ja bym wybrała niezły (ale nie luksusowy) lokal, wzięła dobrego dj i fotografa. Fotobudek czy fontanny bym nie robiła, bo nie to jest atrakcją wesela.

Gość gość
Daruj sobie fotobudki,fontanny czekoladowe,fajerwerki ale zrób wesele w luksusowym lokalu, z zespołem lub dobrym dj. Dla gości najważniejsze jest smaczne jedzenie,dobre warunki i świetna muzyka. Inne rzeczy sie nie liczą. To znaczy liczy się jeszcze alkohol typu wódka,wino i drinki. U nas na weselu drinki były bardzo popularne zwłaszcza wśród kobiet a mężczyźni sięgali po whisky i inne męskie trunki

Gość gość
mnie też jako gościa nie pociągają tzw. atrakcje. Po co komu fotobudka skoro jest fotograf? Pokaz fajerwerków to raczej na sylwestra. A fontannę czekoladową znajomi mieli gratis w takim lux lokalu

Gość gość
to zależy, jakie środowisko. Jak pazerne na pieniądze, zazdroszczące wszystkiego, to jak ich zaprosisz do superlokalu, powiedzą, że chcesz ich olśnić że w takim miejscu ich gościsz, a nie stać cię było na zespół. Jeśli masz ludzi na poziomie, to docenią, że zamiast mielonych były polędwiczki, a zamiast wódki weselnej były importowane alkohole.

Gość gość
lepiej inwestować w to, co bardzo widać-lokal nie musi być super drogi ,bo może być sztywnawo i nie wszyscy to docenią,jedzenie ważne, orkiestra tez, super auto jak najbardziej-te rzeczy widać,a czy lokal ma firany za 200 tyś to nie jest takie widoczne,byle nie robić w słabej spelunie,ważna jest atmosfera

Gość gość
goście ardzo dobrze bawią się na weselach gdzie postawiona jest fotobudka. Współne zdjęcia bardzo rozluźniają atmosferę oraz stanowią super pamiątkę:) Bardzo dużo ciekawych atrakcji weselnych (w tym fotobudek) znajdziecie na http://www.oprawa.gdziewesele.pl/Atrakcje-weselne/

Gość gość
Fotobudka fontanny kicz a fajerwerki to na sylwestra ja bym wybrała porządny lokal a nie jakas remize