Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Rosja przygotowuje się do III wojny światowej! Jesteśmy zagrożeni!

Polecane posty

Gość gość
i co teraz bedzie?

Gość gość
ja mam schizofrenię, mnie do wojska nie wezmą

Gość gość
Dobrze, że w Polsce nie mieszkam :)

Gość gość
A może to tylko taka demonstracja siły, by pokazać Rosjanom, że są mocarstwem i z Putinem nic im nie grozi. Podobno w rosyjskiej tv mówi się, że gdyby nie Putin, to w Rosji zapanowałby głód i państwo to zostałoby rozebrane.

Gość gość
Ten od schizofrenii - Nie bedziesz walczyć, ale będziesz widział wojnę, możesz zginąć, nadal Ci to lata? Ten z zagranicy - A w Polsce nie ma Twojej rodziny, Twoich znajomych?

Gość gość
Taaa.. "najmundrzejsze" to te zza granicy. Idz tam na swoje obcojęzyczne forum sie wypowiadaj, a nie wypisuj bzdur komus, kto tutaj mieszka

Gość gość
to ja od schizofrenii na poważnie poszedłbym walczyć tylko nie wiem czy by mnie wzieli

Gość gość
ruscy twierdzą że część Kaliforni jest ich i żądają śledztwa:)

Gość gość
Tutaj nie chodzi tylko o walkę, ale o fakt, że możemy mieć wojnę. Wyobraźcie sobie, że Rosja ma broń atomową, to dodatkowo powoduje niepokój.

Gość gość
Taka prawda tiny .pl/q64x7

Gość gość
ruscy twierdzą że część Kaliforni jest ich i żądają śledztwausmiech.gif Ta, a Obwód Kaliningradzki jest nasz, zażądajmy śledztwa :D

Gość gość
Przyłączmy Kalifornię do Polski !!! Kto jest za? ;)

Gość gość
A ja jestem za przyłączeniem Ukrainy do Polski. Wtedy powiemy, żeby ruskie wynosiły się z naszego Donbasu i będziemy mieli okazję im wlać. Poza tym po Euro 2012 Polska to trochę Ukraina, a Ukraina to trochę Polska :P

Gość gość
a tak serio, mam nadzieję że ten świr nie będzie na tyle głupi żeby rozpętać III WŚ.

Gość gość
gość dziś a tak serio, mam nadzieję że ten świr nie będzie na tyle głupi żeby rozpętać III WŚ. X No i wlasnie tu jest problem. Bo gdzie tu uciekac i na jakich zasadach? Przeciez wiadomo ze takiej wojny po 30 stce to sie juz nie przezyje, ja jestem kobietą po 30 tce i gdyby miala wybuchnac wojna to ja siebie kompletnie nie widze, zgine pierwsza

Gość gość
Te świr nie jest głupi. O w wyrachowany sposób kalkuluje, czy coś mu się opłaca, czy nie, kosztem innych. Potrafił wysadzić w powietrze swoich własnych obywateli, by zaatakować Czeczenów zwalając na nich winę. Poza tym dziwnym trafem, gdy mordował Czeczenów miał miejsce zamach na World Trade Center, a teraz gdy atakuje Ukrainę, dżihadyści rozpoczęli swoją działalność.

Gość gość
Dlaczego uważasz, że kobieta po 30 nie przeżyje wojny?

Gość gość
niech sobie pisza co chca ,politycy moze chca wojny ,ale zwylkly czlowiek nie chce wojny ,za ukraine nie chce ginac, niech politycy walcza ,zawsze moze cos sie zdarzyc ,ale nie ma co siac propagandy

Gość gość
Gdzie uciekać? Nie wiem, biorąc pod uwagę że IS zapowiada zamachy w USA i europie to raczej nigdzie nie jest teraz bezpiecznie. Ja też się bardzo stresuję tym co się teraz dzieje na świecie, mam po prostu nadzieję, że nie stanie się najgorsze. I łudzę się że świr nie spróbuje napaść na żadne z państw NATO i że ten sojusz jednak ma jakąkolwiek wartość.

Gość gość
gość dziś Dlaczego uważasz, że kobieta po 30 nie przeżyje wojny? X Bo jest słaba, schorowana, sama jak palec, juz zdrowie nie to, a wiadomo ze w wojne to sie pogarszaja warunki sanitarne itd.. kto to przezyje - pytam sie??? Chyba jaki Rambo 20 letni.. Przeciez to logiczne!!!

Gość gość
Malo tego trzeba pamietac ze my juz nie jestesmy tak silnym pokoleniem jak ci ludzie co zyli w czasie II WS co pokolenie to slabsze jest.. ja to słabizna jestem, chorowitek od razu zdycham na miejscu

Gość Putin 3
Żadnej wojny nie będzie

Gość gość
Ale macie jazde, wy sie lepiej j******o arabstwa bojcie a nie Putina

Gość gość
Wydaje mi się, że oni tylko prężą muskuły, chcą zagarnąć Ukrainę i pokazują żeby lepiej się nie wtrącać za mocno. Rozpętanie wojny może grozić wojną nuklearną na wielką skalę a tego nikt nie chce. Prawda jest taka, że zachód razem z Rosją powinni się teraz zająć "Państwem Islamskim" - to jest wielkie zagrożenie dla wszystkich.