Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość smallbiznes

Ubrania jakby size plus

Polecane posty

Gość smallbiznes

Witajcie, ostatnio zastanawiam się nad założeniem własnej działalności, pomyślałam więc o ubraniach w rozmiarach większych niż standardowe. Sama jestem w rozmiarze 46-48 i mieszkam blisko takiego sklepu gdzie ceny są kosmiczne (500zł za bluzkę). Rozumiem, że więcej materiału ale chyba nie aż tyle. Dlatego zastanawiam się nad założeniem takiej działalności. Na początku pewnie było by to jedynie stoisko obwoźne na różnych rynkach czy targach, sporo kobiet żyjących na wsiach nie ma czasu jeździć do miast i szukać ubrań xxl a na rynkach bywają i myślę że gdyby wiedziały że załóżmy raz na jakiś czas do ich miejscowości przyjeżdża stoisko z "nowościami" w rozmiarze nazwijmy go plus size pewnie by to stoisko odwiedziło. Sklep stacjonarny też mam w planie ale to jednak jedno miesce i jedni i ci sami klienci. Myślałam też o tym aby ubrania które sprzedaje fotografować na mnie i prowadzić bloga w formie reklamy. Zawsze przecież puszyste ba puszystym wygląda wiarygodniej. Dodatkowo chciałabym zająć się wyrobem taniej biżuterii i sprzedawać ją w komplecie z ubraniami. Co sądzicie o takim pomyśle? I proszę o powagę bo wiem że tematy grubasów bawią i cieszą ale jednak jest ich coraz więcej i nie mówię tu o promowaniu otyłości ale o wsparciu dla tych większych :) Sama idąc do sklepu i widząc ubrania w rozmiarze xxl wyglądających jak xs dodatkowo wiszących na manekinach xs zalewa mnie krew. A więc co sądzicie?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować