Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nowa dziewczyna eks

Polecane posty

Gość gość

no i dobra jest ode mnie fajniejsza, madrzejsza, milisza,udziela sie spolecznie -jest dobrym czlowiekiem, jest ladna, jest wesola,towarzyska,jego znajomi ja ledwo co znaja,a juz polubili,nie bedzie sie z nia nigdy nudzil, lubi sie bawic,podrozowac,czyta, tanczy,pisze,gra na gitarze,slucha dobrej muzyki,bywa na miescie i ma rozne pasje i zainteresowania,ma wielu przyjaciol i w ogole jest k..chodzacym idealem. ja moze jestem walnieta,brzydka,glupia,smutna,zazdrosna,zlosliwa,niesmiala tylko ja go kocham,a ona ledwa go zna. to ja mu wybaczalam wszystkie swinstwa,to ja bylam przy nim jak byl chory,to ja go pocieszalam,wspieralam i pomagalam w realizacji marzen,to ja bieglam na kazde zawolanie,to ja walczylam ze swoja niesmialoscia zeby jego rodzina mnie polubila,to dla niego chodzilam na imprezy na ktorych czulam sie idiotycznie,to ja mu pozyczalam kase i znosilam jego chamstwo kiedy byl zly,zlosliowosci na moj temat. wiec czemu ja wybral?czemu tak jest! czemu to wszystko nic nie znaczylo w obliczu nowej znajomosci? i nie,nie ma 15 lat.jestem stara baba,ktora kochala i miala marzenia,a zostala wymieniona na 20 latke.

Gość gość
Bo to ją kocha.

Gość gość
Daruj sobie, ma inną, sprawa powinna być zamknięta. Za dużo mu poświęcałaś czasu, a to się nigdy nie opłaca. Z ciekawości, ile masz lat?

Gość gość
nie wiem kogo kocha ale z pewnoscia nie kocha ciebie nie rozumiem powodu dla ktorego pytasz czemu? w zasadzie to kompletnie nie twoja sprawa. zycz mu szczescia w zyciu osobistym i pracy zawodowej i znajdz sobie inna rozrywke niz uzalanie sie nad soba

Gość gość
Robiłaś dla niego wszystko i to właśnie był Twój błąd.