Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

moim współlokatorzy codziennie się myją

Polecane posty

Gość gość

cześć, w poniedziałek zaczynam 1 rok studiów, tydzień temu wprowadziłam się do wynajętego pokoju w mieszkaniu studenckim i mam problem ze współlokatorami oni codziennie biorą prysznic, mieszka nas tu cztery i rachunki będą dzielone na 4 równe części, przecież jak dziewczyny tak się codziennie myją to rachunki za wodę będą kolosalne i ja będę musiała dokładać się do ich prysznica, co robić w tej sytuacji? myślicie że powinnam zacząć szukać już nowego mieszkania czy może porozmawiać z nimi delikatnie że codzienny prysznic nie jest normalny i wystarczyłoby żeby go brały raz na tydzień jak ja?

Gość gość
porozmawiaj koniecznie, kto to widział brać prysznic codziennie?

Gość gość
Nalej wody do miski i niech się najpierw one wymyja a na końcu ty

Gość JusiaElDe
może grupowa kąpiel? :D

Gość gość
Nie śmiejscie się. To może nie być prowo. Moj chłopak mieszkał w akademiku z gościem ze wsi. Rano wstawał i ubierał koszulkę i spodnie. Majtki zostawia te co spał. Wieczorem rozbiera się a gacie do spania ma te same co spał i cały dzien chodził. Myje sie raz w tygodniu a włosy tylko codziennie spryskuje lakierem. Smierdzi niemiłosiernie ale mówi ze tak zdrowo jest

Gość gość Justynkaa
:D może grupowa kąpiel? :D ha

Gość gość
A draske na majtach ma??? Bo jak nie ma to spoko może w nich cały tydzień przechodzić :D

Gość gość
autorko jest rozwiazanie :) nalej do wanny z 10 cm wody. i mycie się codziennie wszystkie w tej samej wodzie. Potem możecie jeszcze jej użyć do zrobienia prania lub ew. spłukania w kibelku :)