Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pęknięta guma

Polecane posty

Gość gość

Witam wszystkich, w mój czwarty dzień, ostatniego okresu okresu kochaliśmy się z chłopakiem. Podczas stosunku pękła nam prezerwatywa, ale niestety zuważyliśmy to na końcu, kiedy doszło do wytrysku we mnie. Na drugi dzień pojechałam od razu do ginekologa po tabletkę 72h po, Escapelle. Wzięłam ją po upływie około 9-10 godzin od wytrysku we mnie. Dzisiaj, dwa dni po okresie zauważyłam krwawienie z pochwy, nieustające. Czy istenieje taka możliwość, że zaszłam w ciążę?Dodam, że w zeszłym miesiący okres zaczął mi się w pierwszych dniach sierpnia i po około dwóch tygodniach wystąpiło u mnie małoobifte, krótkotrwałe krwawienie. Może jestem po prostu na cos chora? Proszę o odpowiedzi. Czy prawdopodobnym jest abym zaszła w ciążę ?

Gość gość
durnoto juz ci wszyscy pisali, ze NIE JESTES w ciazy, ile masz lat, 14????? rozkladac nogi umiesz, a podstawowych rzeczy nie wiesz, bez odbioru 🖐️

Gość gość
Może bez takich kolokwializmów i obrażania innych, jeżeli jesteś inteligentną osobą, to teraz powinnaś żałować tego co napisałaś, a nie wątpię, że jesteś. Nie, nie mam 14 lat i nie rozkładam nóg pierwszemu lepszemu, z chłopakiem jestem prawie trzy lata i jestem w połowie studiów. A nawet podczas okresu mogłam mieć duże prawdopodobieństwo owulacji, ponieważ mam nie do końca reguralrny okres :) pozdrawiam.

Gość gość
nieregularny to znaczy jaki?

Gość gość
na przykład w ostatnim miesiącu miałam okres na początku miesiąca i w połowie