Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kasiaszatanistka1994

Denerwuje mnie jak długowłosi faceci ścinają włosy na krótko

Polecane posty

znowu jeden mój znajomy ściął, widze na facebooku. Dla mnie to coś w rodzaju ich transformacji, z nonkonformisty w zwykłego szarego buca jakich wiele na ulicy. :-o I często zwyczajnie wyglądają gorzej po ścięciu, tak że przed ścięciem zwróciłabym na nich uwage, gdybym widziała ich pierwszy raz a po ścięciu nie, bo wydawaliby mi sie przeciętni. Najchętniej zakazałabym takich praktyk.

Gość gość
Chodzi o wygodę - krótkie jest wygodniejsze i łatwiej się nosi.

Gość gość
do pracy czasem trzeba, poza tym niektórzy z wiekiem łysieją. Mój też rozwarza ścięcie włosów - Moor

Gość gość
a dlaczego niby ktoś z krótkimi włosami nie może być nonkonformistą? Strasznie masz ciasne myślenie Kasiu...

coś co kiedyś było fajne robi sie zwykłe. To tak jakby Slayer nagrał jakiś komercyjny album dla gimbusów, bo tak też jest wygodniej tragedia :-o moje serce krwawi, takam wrażliwa.

Gość gość
Zerknij na jej avatar - już wiadomo czemu lubi tajgę na łbie

też mnie to boli, ale potrafię przyznać że u dwóch to była zmiana na plus, obecna fryzura im bardziej pasuje, ale długie gęste zadbane włosy u faceta są zawsze spoko...

"a dlaczego niby ktoś z krótkimi włosami nie może być nonkonformistą? " Nic takiego nie napisałam, chodzi o to, że ściecie włosów w celu lepszego odbioru przez społeczeństwo jest dalekie od nonkonformizmu, wyklucza go. "do pracy czasem trzeba, poza tym niektórzy z wiekiem łysieją" no, to już lepszy argument. Ale w wieku 21 lat(tyle ma ten znajomy) to chyba jeszcze faceci nie łysieją? "Czemu łysi też fajnie wyglądają" rzadko, tylko jak twarz jest odpowiednia. W ogóle jesli już musza ścinąć to niech zrobią sobie przynajmniej jakąś fajną fryzure.

"Zerknij na jej avatar - już wiadomo czemu lubi tajgę na łbie" Tak, jestem daleka od dresiarskich gustów i nazywania długich wlosów tajgą na łbie, a za szczyt męskości uznawania wygolonych prymitywnych dresów w bluzach z kapturem i twarzą ujawniającą alkoholowy syndrom płodu. to już hipsterów nawet wole od nich.

Gość gość
Mnie też. Facet -metruś to nie facet. Co innego taki Lemmy Kilmister - to jest gosciu

Gość gość
Slayer jest komercyjny :P i mam kumpla który zaczął łysieć w wieku 19

Gość gość
nie, łysina po prostu, dalej ma włosy, ale mało i źle wyglądałyby długie

Gość gość
u niego to akurat rodzinne, słabe mieszki włosowe

Gość gość
może, ale nie było chyba sensu trzymać długich włosów, prawda? Z drugiej strony mój partner włosy ścina bo ma ich za dużo i są za grube. :D