Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak tu z kimś być, jak mało która mi się podoba, a co dopiero coś więcej...

Polecane posty

Gość gość

a na koncie już 30-stka... Byłem prawie 10 lat w związku, teraz jestem 2 lata po, no i jak się już spotykam z ładna dziewczyną, to okazuje się lekkich obyczajów, a z brzydką nie chcę się wiązać, bo jestem przystojny, no i wydaje mi się że jakieś wartości sobą reprezentuję... brak słów na to wszystko...

Gość gość
rozumieć mam ,że brzydsza kobieta nie ma żadnej wartości???? wiesz, może i ty jesteś przystojny, ale poza tym jesteś kretynem i nawet ja, jako osoba bezwartościowa według ciebie,nie chciałabym cię kopnąć , bo szkoda glana . Zwroty grzecznościowe celowo napisałam małą literą , bo duzych szkoda na takie dno

Gość gość
Za duże ego masz chłopie, zresztą jak 99% polaków .

Gość gość
Przystojny jesteś haha kurwa ja bym cie w dupę nie chciała kopnąć bo zjebany jestes jak reszta twojej męskiej populacji

Gość gość
mi sie nikt nie podoba

Gość gość
A ile dokładnie lat?

Gość gość
Jestem kobietą i podobają mi się kobiety ale nie zwracam uwagi na to jak wygląda chociaż mój typ to kobieta krótkowłosa blondynka ,brunetka kolor nie ważny niech ma nawet zielone ale gdybym spotkała już tą jedną ukochaną to może nawet być puszysta i mieć włosy kręcone dla mnie ważne jest to żeby kochała miała poczucie humoru i była uczciwa i dobra tak samo ja bym była dla niej. Wygląd nie powinien być na pierwszym miejscu przecież to i tak przeminie. A ty jak będziesz tak wybrzydzał zostaniesz sam.

Gość gość
Pustyś jak najpiękniejszy bęben :-D

Gość gość
kochaj za charakter, za to jaka jest, a nie za wygląd

Gość gość
Głupoty piszecie, normalne, że mężczyzna musi się podobać kobiecie, a kobieta mężczyźnie. To jest coś na zasadzie magnesu, że cię przyciąga do tej osoby a ty chcesz tą konkretną osobę a nie inną.

Gość gość84
Człowiek to całość - nie można sobie wyjąć duszy albo odciąć kawałka ciała (no dobra, można...). I na człowieka trzeba patrzeć całościowo...moim zdaniem oczywiście.