rafi01 0 Napisano Wrzesień 26, 2014 Witam drogie Panie, Proszę o rade. Znam się z pewną dziewczyną od jakiegoś roku. Uczyliśmy się razem przez rok. Znamy się całkiem dobrze. Rozmawiamy dość często na facebooku, a ostatnimi czasy zaczęliśmy spotykać się. Są to raczej niezobowiązujące spotkania jak na kawę itp. Spotyka się ze mną dość chętnie. W ciągu ostatnich 2 tygodni 3 razy byliśmy na kawie. Nie czuje by traktowała mnie jak przyjaciela. Nie prosi o rady, nie żali się mi itp. Nasze rozmowy są bardziej rozrywkowe, jeśli można to tak nazwać :) Gdy spotykamy się twarzą w twarz jak np na kawie czuje że wciąż się we mnie wpatruje. Dobrze się dogadujemy i miło wspólnie spędzamy czas. jednak w czasie gdy jeszcze razem studiowaliśmy była bardzo tajemnicza w stosunku do mnie. Na imprezach rzadko na siebie trafialiśmy i wydawała się być zainteresowana innym facetem, który jest zajęty. Drogie Panie! Nikt nie zna się tak jak Wy :) Czy mogę działać? Czy odpuścić sobie walkę by nie spieprzyć naszych dotychczasowych relacji? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach