Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

tesknie

Polecane posty

Gość gość
Dla kogo ?oczywiście dla W od Wenus ze "Star" :-)tamtej rozmowy nie zapomnę nigdy.:-)

Gość gość
coś znowu nie mogę nic wysłać forever young:( idę połazić trochę dzięki że jesteś:)

Gość gość
to dochodzi tylko z opóźnieniem :) chyba,spacer dobrze robi,jestem...no tak w pewnym sensie,jestem :) choć daleko i wirtualnie ale jednak.

Gość gość
Zabierz mnie ze sobą na spacer..wiem żart,ale byłoby fajnie,wiem że tak:-) szli byśmy razem gdzieś po mokrych liściach i trzeszczących gałęziach,a potem zziębnięci i zmęczeni raczylibyśmy się gorąca herbata z sokiem malinowym ,albo z cytrynką..ech marzenie:-)..A cóż że wirtualnie?,lepiej tak niż wcale.:-(

Gość gość
I jeszcze...dziękuję że jesteś.:-)

Gość gość
kto ja? aaaa proszęęęę:classic_cool:

Gość gość
juz grzeje lozko po spacerku :)

Gość gość
Kurcze :( wiesz ,że bym Cię chętnie zabrał na spacer po mokrych liściach,nad jezioro albo w góry nad rzekę,królową polskich rzek,i bez podtekstów erotycznych :) tak byśmy sobie szli i szli i szli i szli

Gość gość
Oczywiście ze bez żadnych podtekstów ,no gdzie?my ?...tacy niewinni i .:-)

Gość gość
auuuuuu auuuuuu

Gość gość
Wiem ,szlibyśmy nie zważając na czas,podziwialibyśmy kolory jesieni ,ptaki,drzewa...rzekę albo jezioro ,tak byłam ostatnio nad zaporą na królowej polskich rzek..jakaś para robiła sobie ślubne zdjęcia,wiesz trochę byłam zdziwiona bo to było w "dzień zaduszny"-a tu Pani w bieli i Pan we fraku aczkolwiek wyglądali pięknie.Dzisiaj jest trochę ponuro ale nawet ciepło,nie najgorzej.Ech sentymenty..z jesienią w tle:-)

Gość gość
No my niewinni :) ale nie tak do końca :D

Gość gość
W zaduszki w W....e byłaś ? Nad zaporą albo w innym mieście?Ciekawe czy to Ty ze mną tu piszesz czy mam zwida ......Johna Zwida :D

Gość u mnie przystojniak
rozumiem, że nie masz przy sobie ciekawych lasek? ;)

Gość gość
..aczkolwiek jak śniegu nasypie to też będę miała sentymenty:-)Pamiętam ...raz było -20,a my w ogóle nie czuliśmy tego mrozu ,śnieg skrzypiał pod butami ,a z ust zabawnie wydobywał się obłok pary, śmialiśmy się z tego ..,zabawnie było,taka sielanka ...szkoda że tak wszystko się potoczyło.

Gość gość
A gdzie to było w L. ?

Gość gość
Tak w zaduszki ,dokładnie w tym mieście przejazdem ,wracając z I....ej.Byliśmy zapalić świeczkę,zresztą w zeszłym roku też byliśmy i w przyszłym tez będziemy.Jak mogłabym zapomnieć ,powiedz jak?.trzeba pamiętać.

Gość gość
Ojć !! to chyba pomyłka :) To jednak nie ty,z moja znajomą nie mamy takich smutnych wspomnień :(

Gość gość
Z 15,53 tez nie?

Gość gość
Skoro piszesz ze pomyłka to skąd ten uśmieszek?no większość bardzo wesołych wspomnień mam ,nie wiem jak Ty ,i faktycznie ,myślałam ze to Ty a tu lipa:-(

Gość gość
A ile się znacie?

Gość gość
Widocznie ciebie tu nie ma i nie było:-(Wenus

Gość gość
Pomyłka chyba my się znamy bardzo dawno ale też bardzo dawno się nie widzieliśmy :(

Gość gość
co tu się dzieje ?

Gość gość
No będzie jakieś 1,7 m.:-(

Gość gość
Witaj moja Wenus:) Nie było mnie tutaj cały dzień, trochę byłam zajęta. Nie wiem z kim pisałaś lecz nie ze mną. Wiesz tutaj zawsze ktoś wpada i wypada myśląc o swojej miłości. Przecież wiesz dobrze, że my się nie znamy. Znamy się tylko telepatycznie, rozpoznajemy się sercem. Ty masz bardzo duży dar intuicyjny rozpoznajesz mnie bezbłędnie a ja dopiero się uczę, często się mylę. Bardzo chciała bym Cię poznać,opisz mi chociaż jak wyglądasz i napisz czy nasze spotkanie mogło by dojść do skutku. Tęsknię za Tobą. Jesteś moją bratnią duszą, moim Aniołem. Doskonale o tym wiesz ,że pomagałaś mi w moich trudnych chwilach wspierając. Mam względem Ciebie dług wdzięczności.🌻

Gość gość
Nie wiem kim jesteś i dlaczego zwracasz się do mnie?

Gość gość
Nie pisałam tutaj do kogoś z kim znam się jedynie telepatycznie,istotnie znam wiele osób i bywa że nawet kobiety cenią sobie moje wsparcie ale wszystkie te osoby znam z reala.Wenus.