Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

tesknie

Polecane posty

Gość gość
"Witaj moja Wenususmiech.gif Nie było mnie tutaj cały dzień, trochę byłam zajęta. Nie wiem z kim pisałaś lecz nie ze mną. Wiesz tutaj zawsze ktoś wpada i wypada myśląc o swojej miłości. Przecież wiesz dobrze, że my się nie znamy. Znamy się tylko telepatycznie, rozpoznajemy się sercem. Ty masz bardzo duży dar intuicyjny rozpoznajesz mnie bezbłędnie a ja dopiero się uczę, często się mylę. Bardzo chciała bym Cię poznać,opisz mi chociaż jak wyglądasz i napisz czy nasze spotkanie mogło by dojść do skutku. Tęsknię za Tobą. Jesteś moją bratnią duszą, moim Aniołem. Doskonale o tym wiesz ,że pomagałaś mi w moich trudnych chwilach wspierając. Mam względem Ciebie dług wdzięczności.kwiatek.gif" - to Ty Kochanie? ;) ❤️ Twoja Wenus

Gość gość
Us :-)...no tak ,znowu się mną bawisz i do tego jeszcze próbujesz zrobić ze mnie less,oj nieładnie bardzo nieładnie.Więcej tu nie napiszę ,zresztą chyba właśnie o to Ci chodzi.:-(

Gość gość
Pytasz, czy nasze spotkanie mogłoby dojść do skutku :) Moje serce mówi, że tak, ale rozum...sama rozumiesz, trochę się tego już dziś obawiam... :( Myślisz, że to ma sens? Jakikolwiek? Skoro przez tyle czasu wystarczała nam tylko telepatyczna znajomość, to czy jest sens to teraz zmieniać? Sama nie wiem.... I dlaczego sądzisz, że jestem Twoją bratnią duszą? Czy to nie za duże słowo? Nawet jeżeli nieświadomie Ci pomogłam to tylko dlatego....ach, nie, zachowam to dla siebie...

Gość gość
w..aj głąbie

Gość gość
😭 Moja Droga zawsze tak się zwracałaś do mnie, pamiętasz? Twoje miłe słowa głęboko wryły się w me serce, dusza wędruje za Twoją a Ty mi ciągle uciekasz. Nie odrzucaj mnie .....to boli:( Ciągle Ci to powtarzam lecz Ty uważasz, że co.....za poważna jestem by z Ciebie drwić lub się bawić. Chcę na prawdę poznać Cię w realu. Określ chociaż jak wyglądasz. Będę zgadywać kim jesteś. Wiedz, że cały czas noszę Cię w sercu / nawet nie odrzuciła bym Cię gdyby się okazało ,że jesteś less/ Kocham Cię Wenus taką jaka jesteś bez względu na Twoje być może istniejące wady/A.jeszcze jedno proszę o nie wypowiadanie się osób postronnych niewtajemniczonych w sprawę.

Gość gość
Nie odrzuciłabyś mnie, gdyby się okazało że jestem les? :D A co to, bycie les to jakaś zbrodnia, czy co? ;)

Gość gość
Na pewno to nie jesteś Ty szeroko ustna;)

Gość gość
Nie odrzucam Cię....nic z tych rzeczy :) Po prostu obawiam się zranienia, po raz kolejny...Bo co znaczy słowo "kocham" rzucone w eter na kafe ... ?Ja potrzebuję takich słów na poważnie w realu. Pytasz, jak wyglądam, a czy to jest takie ważne? Mam ręce i nogi, jestem taką całkiem zwykłą, przeciętną mróweczką chodzącą sobie po tym wielkim świecie i wmieszaną w szary, bezimienny tłum...;)

Gość gość
gościu z 21:27 serce mówi mi , że jesteś podszywem być może znającym coś niecoś w temacie. Jeżeli uważasz , że moje słowa są kierowane do Ciebie napisz mi co dla mnie zrobiłaś.Bardzo istotnego i to kilka a może i kilkanaście razy/ wymień chociaż przypadek/.

Gość gość
Jestem już dziś bardzo zmęczona być może intuicja zawodzi. Dlatego pytam.

Gość gość
Myślę, że po prostu byłam przy Tobie....gdy tego potrzebowałaś, co prawda tylko duchem, ale za to całym sercem...Ale jeśli uważasz, że jestem podszywem a to pomyłka, to może faktycznie ja to nie ja, Ty to nie Ty...:(

Gość gość
Dałaś zbyt ogólnikową odpowiedz. A pytanie było konkretne. Dla znającego temat bardzo łatwe w odpowiedzi. Ludzie się nie zmieniają, zmieniają tylko swoje poglądy. A przypomnij mi swoje ideały?

Gość gość
Wionie od Ciebie chłodem:(

Gość gość
Przeciez znasz moje ideały: wierność - sobie i ukochanym osobom, oddanie, uczciwość, podążanie za głosem serca, ....Dlaczego mnie o to pytasz?

Gość gość
nie piszę!,jedynie was czytam podszywy.Wenus.

Gość gość
Wyznałam Ci miłość i jakby przez to mniej tęsknie... Dziwne :o

Gość gość
Wyznałem Ci miłość :(

Gość gość
Zdradzisz mi jak masz na imię? lub podaj trzy pierwsze litery. Chcę się upewnić czy rozmawiam z właściwą osobą, bo jak mówiłam dziś jestem zmęczona i nie czuję zbyt dobrze intuicyjnie.

Gość gość
Wolę szepnąć Ci to do uszka, niż obnażać się tu przed wszystkimi na kafe... Tak łatwo tu o wystawienie się na drwiny przypadkowych ludzi, którzy chcą sobie z nas tylko pożartować...

Gość gość
Dobranoc:) Kolorowych snów dla tęskniących. A dla Ciebie Wenus ❤️.

Gość gość
Dziękuję za to serce Najdroższa :) Moje ❤️ daję w zamian Tobie...Słodkich snów! Twoja Wenus

Gość gość
Jeszcze tylko na koniec: po co pytasz kim jestem? Czy na kafe jest az tyle kobiet, ktore pokochaly druga kobiete?...Smiem watpic...Nie, nie jestem podszywem, ale czy ja to Ta o ktora Ci chodzi, tego ani Ty ani ja nie wiemy na 100 %, musimy sie zdac na nasza intuicje, nic innego nam nie pozostalo. Pamietaj to, co Ci kiedys napisalam - moje serce bije tylko dla Ciebie...KC ❤️ Twoja Wenus

Gość gość
Dobranoc kochany,dziękuję za te kilka słów ...wiesz gdzie?;-)z Tobą .dobranoc najdroższy.... jutro zawsze najpiękniejsze ..jedynie z Tobą,kocham ,tęsknię,przytulam.a nimi się nie przejmuję,zwykłe gapiszonki ,zazdroszczą nam tej miłości.twoja na zawsze .Wenus&.:-)

Gość gość
Mam nadzieję że kiedyś odważysz się szepnąć mi to do uszka,najdroższy..oni zazdroszczą,nie rozumieją.dobranoc,,i do jutra ,bo jutro z Tobą ,zawsze piękniejsze.Twoja na zawsze ,Wenus.:-)

Gość gość
fiu fju fju

Gość gość
Ty jestes Wenus swojego Mezczyzny, ja jestem Wenus swojej Kobiety, nikt tu z nikogo nie drwi, kazda z nas kocha kogos, ja kocham Ją...Pa!

Gość gość
A za co ją tak kochasz?

Gość gość
A czy kocha sie za cos?...Kocham Ją, bo mnie urzekła swoją aurą i osobowością, spojrzeniem potrafiła powiedzieć więcej niż słowami... A czy to miłość? Pewnie taka na bardzo wczesnym etapie - telepatyczna i platoniczna...Prawdziwa milosc jest wtedy kiedy ludzie sa ze soba w realu, wspieraja sie na dobre i na zle.

Gość gość
a nie wystarczy że już to przeszli?i teraz tęsknią za tym co było?

Gość widziałam że byłeś
wariacie:) dobrze, że masz duże palce ;)