Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

tesknie

Polecane posty

Gość gość
Dobry wieczór ,co się tu dzieje?ostatni raz zaglądałam tutaj po południu.Czy to Ty wysłałaś mi piosenkę ,coś w stylu "Heavy"?lub "Difficult"?Wiesz ja nie zajmuję się magią ani czarami,jestem daleka od takich praktyk,w żadne karty też nie wierzę,więc nie pytaj mnie co w gwiazdach bo to nie do mnie,ja wierzę w Boga.Wenus.

Gość gość
ps.ktoś tu ma rację istotnie boję się odrzucenia.Wenus.

Gość gość
chyba tak :(

Gość gość
21,39..doskonale mnie podsumowałaś.Wenus.

Gość gość
Czy masz jakieś przemyślenia jak rozpoczął się Twój strach przed odrzuceniem? Zamknij oczy prześledz całe swoje życie w którym momencie on się pojawił. Jeśli myślenie iż odrzucenie będzie dla ciebie znaczyło"koniec świata" to będziesz bać się jeszcze bardziej. Ten strach będzie miał nad Tobą władzę. Nie pozwalaj na to. A jeśli pomyślisz " w porządku na tym związku świat się nie kończy ja dam radę" lub " nie ten to inny" zrobisz krok do przodu. Co oznacza dla nas "odrzucenie"? Jeżeli człowiek znajduje w ziemi diament ale przez ignorancję lub krótkowzroczność uważa, że jest to bezwartościowy kamień i odrzuca na bok, to tak naprawdę mówi to więcej o diamencie czy o odrzucającym? A każdy z nas jest takim diamentem mniej lub bardziej oszlifowanym. Pozdrawiam Cię Moja Droga Wenus. Twój wybór i Twoja wolę akceptuje w każdej formie.A. jeśli myślisz inaczej odpowiedz.

Gość gość
ciężko dziękuje jesteś bardzo miły

Gość gość
również miłego weekendu:(

Gość gość
uśmiechnij się :)

Gość gość
co znaczy na obcej ziemi?,za granicą..ja też tyram ale na swojej ziemi ,tutaj w Polsce...i nie obcej bo już od dawna mojej ,mam to zapisane w aktach.:-)))wenus

Gość gość
,,...ach i nie czuję się być diamentem,w żadnym razie ...choć serce staram się mieć zawsze czyste i duszę kryształową,boli mnie bardzo to z jaką łatwością ludzie przyklejają mi różne nieprawdziwe etykiety ,tak na prawdę w ogóle mnie nie znając.:-(

Gość gość
Bo to nie było do Ciebie :)

Gość gość
Kochać to nie znaczy zawsze to samo Można kochać tak lekko, można kochać bez granic Kochać żeby zawsze i wszędzie być razem Wierzyć, że jest dobrze, gdy jesteśmy sami Kochać to nie znaczy zawsze to samo Kiedy jesteś daleko kochasz przecież inaczej A kiedy pragniesz tak mocno, żebyś nie żałował Kiedy jesteś daleko możesz wszystko stracić Kochać to nie znaczy zawsze to samo Trzeba stale uważać, żeby kogoś nie zranić Nie tak łatwo jest kochać, nie tak łatwo być razem Kiedy wszystko najlepsze dawno już za nami ...

Gość gość
".....jak statki na niebie..".uwielbiam Demono.Wenus

Gość big in japan
:)

Gość gość
A co np?nic nie przychodzi mi do głowy.Lubisz Kenzo?-ja uwielbiam:-)

Gość gość
zresztą skąd mam wiedzieć ,że chcesz kontaktu?

No...już kumam,mam się walić,spoko,to w sumie ja się narzucam,powstrzymam swe pióro,nie będę wysyłał sygnałów,jeśli mi się coś zamarzy i się podniecę to...rozchodzę to :( jak przystało na pana w moim wieku,sorry że zawracam gitarę ale coś mi się przewidziało :(

Gość gość
hey big in japan nic nie chlapnąłeś napisz mi jakąś wiadomość na @ będzie miło:)

Gość gość
hejka nie narzucasz się japan skąd ten pomysł skrobnij coś na @:)

Gość gość
Ach tak?ja nie powiedziałam że masz się walić.czy kiedykolwiek odrzuciłam Cię w jakikolwiek sposób.Smuci mnie tylko jedno ze pisząc o podnieceniu dajesz mi jedynie taki sygnał że mnie nie kochasz,że może chcesz mnie jedynie brzydko mówiąc "przelecieć":-((

Gość gość
...i wcale się nie narzucasz,napisz na priv a będzie mi miło.:-)dobranoc ty o którym ja stale.....:-))tak jak ty.

Gość gość
a co chcesz mnie " przelecieć"? ha ha

Gość gość
W inny sposób raczej i wylądować obok dobranoc słodziaku misiaku.;-)

Gość gość
Tęsknię. A. Wenus

Gość gość
Wiem. Swoją tęsknotą obudziłaś mnie. Kocha Cię bardzo...bardzo..Wenus.A.teraz idz już spać :D

Gość przyznawać mi się teraz
który potrafi ten makaron gotować :)