Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

tesknie

Polecane posty

Gość gość
Czy o tym śnie Ty pisałaś?Anno?

Gość gość
Ach Moja Droga, nie to nie ja pisalam o tym snie. A co sie tyczy mojej profesji, jest ona zwiazana z czestymi wyjazdami i stad to moje "zabieganie" :) Jesli zas chodzi o zaliczanie sie do grupy les, to oczywiscie ze obie ( Ty i ja) jestesmy hetero, tylko czasem lubimy pofiglowac z kobietami uzywajac dildo ;) 👄

Gość gość
Hhehehe zbereznica mów za siebie:) W naturze mnie sztuczny nie zadawala.

Gość gość
czasem lubię pogłaskać burkę

Gość gość
A mnie zadowala :) Lepszy sztuczny na baterie, niz prawdziwy co zrzedzi, puszcza gazy i przynosi do domu mala wyplate, Moja Droga ;)

Gość gość
Wybacz Moja Droga za moje specyficzne poczucie humoru ;) Mam nadzieje, ze Cie nie urazilam...Jestem dosc frywolna, bezpruderyjna kobieta, czasem najpierw cos powiem/napisze a potem pomysle...Wybacz.

Gość gość
O gustach się nie dyskutuje. Jeden woli córkę drugi matkę:) Moja Droga czasem jest miło ......ale jak się nie ma, to się kocha to co się ma.

Gość gość
Sugerujesz, ze cierpie na jakies braki i zadowalam sie zamiennikami Moja Droga ?;)

Gość gość
A ja zwierzę Ci się,że nigdy w życiu czegoś takiego bym nie użyła, wolę post;)

Gość gość
Pewnie żatrujesz jak zwykle i wkręcasz czytelników.

Gość gość
Post bywa zdrowy ale bez przesady ;) Jak to mowia: "baba bez bolca dostaje p/i/e/r/o/l/c/a" i to jest swieta prawda :D Czasem trzeba rozladowac napiecie seksualne, a jak nie ma na podoredziu zywego mena, to trzeba siegnac po atrapy ;) 👄 Mam racje Moja Droga? :D

Gość gość
.....ale jak się nie ma, to się kocha to co się ma. Te słowa usłyszałam kiedyś od Ciebie Moja Droga nie pamiętasz?

Gość gość
Nie odczuwam napięć seksualnych tak jak pisałam wcześniej . Nie wiem co to takiego:(

Gość gość
Tyle slow w zyciu wypowiedzialam, ze faktycznie nie pamietam. Wybacz Moja Droga moje chwilowe zacmienie, a skoro twierdzisz ze tak powiedzialam, to widac rzeczywiscie tak musialo byc ;)

Gość gość
Samotność, brak obowiązków, zblazowanie i skłonność do fantazji.

Gość gość
No tak, pisalas ze jestes aseksualna :( Czy zawsze taka bylas? Wybacz ze o to pytam, ale ciezko mi sobie wyobrazic brak potrzeb seksualnych. Czy nigdy nie czerpalas przyjemnosci z aktu plciowego? :(

Gość gość
Uważam , że większość kobiet udaje podniecenie by zarobić plusy u faceta. Udają orgazmy i oszukują ich w żywe oczy. To życie w kłamstwie. Przywdziewają różne fatałaszki by podbudować swoje ego.

Gość gość
Wiesz jak się ma dzieci i obowiązki nie ma się nadmiernych fantazji. A akt płciowy dla mnie to świętość.

Gość gość
Byc moze tak jest. Ja tak nie robie, wiec nie wiem. Mnie wystarcza wibrator. On nie narzeka na ból glowy, czy zmeczenie. Nie narzeka tez na dodatkowe kilogramy na moim brzuchu czy udach, nie musze tez przywdziewac sexy fatalaszkow, by go podniecic. Jest niezawodny i zawsze sie sprawdza, nie musze udawac orgazmow :D

Gość gość
Zresztą nie miejsce tu na to bym mogła Ci to opisać jako moje doznanie.

Gość gość
Zadna swietosc. Akt plciowy to czysta fizjologia. Dla mnie nie ma zadnych swietosci, a na pewno nie jest nia seks.

Gość gość
Każdy ma wolną wolę i wybiera to co dla niego dobre. Ja nie muszę maltretować swojego ciała używając jakiś plastików, bo uważam ,że są mi nie potrzebne.

Gość gość
Jak nie wiesz czym jest orgazm i musisz go sama prowokować lub udawać przed facetem , nigdy go nie uznasz za coś wzniosłego, duchowego.

Gość gość
Wcale mnie nie dziwi ,że jedni kopulują jak zwierzęta a drudzy łączą się w seksie duchowo.

Gość gość
Nie plastik tylko guma, Moja Droga :D A zeby miec orgazm wcale nie potrzeba mi plastiku, wystarcza wlasne zwinne palce ;) A orgazm, no coz, zadna duchowosc, czysta fizjologia, nie dorabiajmy filozofii do prostych przezyc i potrzeb Kochana :)

Gość gość
świetnie, potrafisz być samowystarczalna:) radź sobie dalej kochana

Gość gość
ha ha ha

Gość gość
Potrafie Kochana byc samowystarczalna jesli chodzi o tak prosta fizjologie jaka jest doprowadzenie sie do orgazmu :D Ale wiesz, nie we wszystkich sferach jestem taka twarda i samowystarczalna ;) W sferze emocjonalnej potrzebuje drugiego czlowieka, a najlepiej Ciebie, Moja Droga ;) 👄

Gość gość
dlaczego się śmiejesz ze mnie Kochanie? smutno mi z tego powodu, nie ma nic złego w radzeniu sobie