Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie potrafię o niej zapomnieć.

Polecane posty

Gość gość

Mam 22 lata i rozstałem się 5 miesięcy temu z pierwszą dziewczyną. NIesteyt ona była toksyczna, rzuciła mnie dwa razy, w miedzyczasie okłamywała ale coś czuła do byłego, niestety ja dalej chyba ja kocham , jak widzę jej zdjęcie to umieram, serce zaczyna mi bić. Nasz związek był krótki, tylko 3 miesiące ale chyba zakochałem się w niej od pierwszego wejrzenia, jeszcze nigdy nie miałem odwagi żeby z kimś się umówić a z nią bardzo tego chciałem. Zwyzywała mnie , chciała zniszczyć życie ale czasami wydaje mi się że to moja wina bo po prostu mówiłem jej niepotrzebnie różne rzeczy. Piszę to już na tym forum 100 razy ale dalej nie daję rady. Ona mna gardziła i manipulowała a ja mimo tego że to trwało tak krótko nie potrafię wyjść. Nawet nie była ładna a teraz robi sie na laskę!

Gość gość
3 miesiące to tylko romans. Daj sobie z nią spokój i poszukaj kolejnej - kobiet pełno na tym świecie

Gość gość
Ale ja nie potrafię sobie wyperswadować że jest ich pełno tylko nie mogę przeżyć że da jedna, niezbyt urodziwa i inteligentka,ale której umiech, ruchy i gesty mnie oniesmielały, przy których czułem sie jakbym spotkał tą jedyną już nie widzę i widzieć nie będę. Że ona znajdzie sobie kogoś innego i ktoś inny będzie ją dotykał, rozmawiał z nią i przybywał razem. Mimo że jest ostanią suką, zdradziła mnie,okłamywała i prała mi mózg to ja dalej w tym tkwię.

Gość gość
Olać, znajdziesz lepszą.

Gość gość
zapomnisz nawet musisz

Gość gość
Pojebało cię koleś. Takiej to kopa w dupę migiem. Człowieku zobacz co ta sytuacja z tobą robi, to chore. Znajdź normalną kobietę, przy której będziesz się dobrze czuł. Potrafisz, olej to. Bo będziesz czuł się tylko gorzej.

Gość gość
znowu zobaczyłem jej nowe zdjęcie na profilu i jest masakra, nie mogę się pozbierać, patrzę na kóres z kolei i jest to samo.

Gość gość
czuje się fatalnie, na dodatek w tym roku mam najwięcej pracy niż kiedykolwiek miałem, mam tyle nauki i pracy na praktykach już płatnych że nie ogarniam nawet chwili czasu wolnego dla siebie. Dwa kierunki już na zaoczych bo w tygodniu praca, wszystko tak zrobione że nie można tego cofnąć i dopiero teraz zrozumiałem że przez to wszystko totalnie sie wyalienuję bo pracę mam w domu(jestem informatykiem). Mam małe pieniądze z tego bo dopiero zaczynam ale chyba założyłem na siebie klatkę.

Gość gość
Zdradziła cię koleś, haha idiota. A rób co chcesz. Frajer. Splunąć możesz na to zdjęcie i pójść zabawić się.

Gość gość
gdzie znajdę jakąś pomoc? Ja nie potrafię zapomnieć

Gość gość
a ktos ci kaze o niej zapominac? ctrl c, ctrl V i panna w folderze kraina milych wspomnien :D

Gość gość
ja kiedys meczylam sie 1.5 roku.

Gość gość
idz do psychologa

Gość gość
Ty to masz zrobić, nikt ci nie pomoże. Co ty masz w tym pustym łbie, laska ma cię w totalnej d***e. Idź zabaw się, weź sobie na szybko dwie d***** i od razu ci będzie lepiej.

Gość gość
Ta, jeszcze przez kurwę zdrajcę do psychologa. Dała ci wyraźny sygnał, że możesz spokojnie bzykać wszystkie tylko nie nią. I chyba fajnie nie ?

Gość gość
Nie rozumiem tego jak mozna mieć w d***e kogoś z kim sie spało, mówiło że kocha, zdzwoniło po nocach i mówiło że tęskni! Jak to możliwe że w ciągu tygodnia jej się to zmieniło, nie rozumiem jak mozna zerwać kontakt od tak przez telefon z kims z kim spedza się całe dnie, rozmawia codziennie po kilka godzin i zapewnia o uczuciach.

Gość gość
dokładnie

Gość gość
Hehe, stary :-) to teraz wiesz jakie to j****e szmaty. Następnym razem będziesz ostrożniejszy. Dają d**y i gadają co chcesz. A jutro to samo gadają gdzie indziej. Bzykałeś ją i wystarczy. Znajdź sobie inną, lepszą.

Gość gość
tępa pusta pało !gdzie burdel i wódka tam i polak

Gość gość
to jest masakra, głupia, próżna, samolubna i egoistyczna baba, brzydka, pyskata i obrażająca wszystkich w koło z masą kompleksów spowodowała ze nie mogę normalnie żyć.

Gość gość
Bez niej dopiero zaczniesz żyć, chyba że lubisz być zdradzany.

Gość gość
minęło 5 miesięcy i cały czas jest to samo!

Gość gość
idę popełnić samobójstwo, nie jestem w stanie przeżyć tego że ona może teraz kochać się z kimś innym, że ktoś inny będzie ją dotykał i że wszystkie jej uśmiechy i zaloty będą skierowane do kogoś innego niż ja

Gość gość
nie potrafię nie wiem, to zaraz będzie 6 miesiecy a ja dalej tkwię w tym samym punkcie, myślałem że przeszło i znowu to samo

Gość gość
jeszcze troche i ci przejdzie.na co ci to.

Gość gość
Ta jasne powieś się z powodu kogoś kto ma cię gdzieś. A niech się pieprzy. Człowieku wiesz jakie są jeszcze inne dupy, martwy się nie przydasz, a inna może właśnie czeka na bzykanko. Zostań z tą, która się w tobie naprawdę zakocha z innymi tylko seks. Ją koleś kopnie w dupę. I czasem pod żadnym pozorem nie wracja do niej. Bo będziesz szmatą w tedy lepiej się zabij.

Gość gość
nie ogladaj jej zdjec.

Gość gość
Może być i rok i dwa. Tylko od ciebie zależy ile zmarnujesz zdrowia i czasu. Odbierając jednocześnie szansę na poznanie kogoś wartościowego.

Gość gość
nie zaluj jej bo nie ma kogo.

Gość gość
Dokładnie.