Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie potrafię o niej zapomnieć.

Polecane posty

Gość gość
Jak cię zdradzała to jest nic nie warta, ciesz się że dała się poznać zanim coś było między wami poważnego np. dzieci, ślub itd. chyba nie chcesz sobie krzywdy zrobić przez jakąś pustą dziewczynę, przecież ona kolejnego mężczyznę pewnie też tak potraktuje źle jak ciebie, nie myśl że go nie zdradzi.

Gość gość
3 miesiace? haha to co ty bys zrobil jakbys byl z kobieta rok czy dluzej. Nabierz jaj w koncu

Gość Dead Memories 28
Wiem jak się czuje autor, ponieważ sam czegoś takiego doświadczyłem z tą różnicą że ja męczę się już 6 rok nie mogąc zapomnieć swojej pierwszej miłości.

Gość gość
gdyby wszyscy się wieszali po 3 miesiącach znajomości to by już pól Polski nie było, masz już 22 lata trzeba w końcu stać się dorosłym

Gość gość
ale chciałbym jej dopierdolić , zrobić coś takiego żeby mnie popamiętała do końca życia, zrobić doskonałą i inteligentną zemstę

Gość gość
Nie jestem w stanie zasnąć już, po prostu nie daję rady ,cały drżę z nerwów, po prostu sam siebie nie rozumiem.

Gość gość
to wyżej na pewno nie autor, bo autor był wrażliwy i delikatny

Gość gość
tak, to podszyw, ale ja drżę z nerwów, jestem i czuje się tragicznie, chciałbym ją przytulić i zobaczyc jak znowu cieszy się z mojej obecności

Gość gość
chcesz przytulić kobietę która cię zdradza? brak słów na to co ty wypisujesz za głupoty

Gość gość
całowała się z kimś a nie spała, chociaż tego nie wykluczam bo po niej chyba wszystkiego można sie spodziewać, chodzi o to że sam siebie jużnie rozumiem. Niestety jestem zbyt wrażliwy, ludzie tego nie rozumieją, jestem perfekcjonistą, nie ruszają mnie bluzgi nic, ale jak ktoś zrani moje uczucia to jest dla mnie koniec.

Gość gość
masz dopiero 22 lata więc nie jedna jeszcze kobieta może zranić twoje uczucia więc z taką wrażliwością lepiej nie zadawaj się z kobietami skoro po każdym niepowodzeniu będziesz skakal z mostu

Gość gość
Ale z nią byłem pierwszy raz na randce, całowałem się , uprawiałem seks a nawet trzymałem za rękę. Nie wiem, może to dlatego.

Gość gość
Musisz spróbować drugi raz z inna, może będzie Ci lepiej jak z tą pierwszą. Mówią , że każda miłość jest pierwsza najpiękniejsza i najszczersza. Teraz Ty rzuć czar niech tęsknią i płaczą. Pokaż na co Cię stać.

Gość gość
z jezyczkiem czy bez? :D

Gość gość
A jak lubisz Lauro?

Gość gość
mam naimie Karolina :D

Gość gość
Nie jestem męską energią, pomyliłaś się jasno widząca. Tylko ciekawi mnie dlaczego ciągle na siebie wpadamy.

Gość gość
Nie potrafię, już drugi dzień od momentu w którym dowiedziałem sie że ona pijana lata po mieście i wszędzie rzyga i liże z kim popadnie ja po prostu więdnę. Z kim ja byłem!

Gość gość
Nie ma co płakać nad rozlanym mlekiem. A gały nie widziały kogo brały?

Gość gość
to obsesja

Gość gość
To się leczy , tu na forum jest psycholog może coś Ci doradzi.