Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy jestem zaniedbana jesli sie nie maluje i mam zwiazane wlosy

Polecane posty

Gość gość

Mam 32 lata, do pracy dojezdzam rowerem. wlosy mam zwiazane, nie maluje sie, bo makijaz by mi splynal po godzinnym dralowaniu.Na ten czas mam sportowe ubrania, a potem mam ubrania(ktore wioze z soba)i ktore wkladam przed praca.(pracuje w sadzie za granica jako tlumacz i nie moge tak sobie wejsc w sportowych ciuchach, bo sad sklada sie z wielu pomieszczen i przed wejsciem jest ochrona, sprawdzanie itd.) Wiec mam czarna koszulke, czarne spodnie ktore latwo sie ubiera i to wszystko. Czy jestem zaniedbana?czy moze jest cos, co moglabym zmienic i w koncu kogos poznac?

Gość gość
ejj fajnie ze sport uprawiasz. ale tak spocona wskakujesz w kiecke??/ fuj no wypada sie podmalowac deczko.. jak ty wygladasz stojac na spotkaniu. nie jestem wredn a ale wypada zadbac o wlosy tez,

Gość gość
w kiecke nie wskakuje tylko w spodnie, bo kiecka niepraktyczna (musialabym rajstopy wkladac na miescie a to mi sie nie usmiecha, bo wiecej czasu zajmuje). spocona-no nie jestem az tak spocona, a jak juz to ide do lazienki pozniej aby przemyc buzie.Ja zle sie czuje z czyms na buzi. jedynie usta maluje blyszczykiem i to wszystko.od wielkiego dzwonu maluje rzesy. wlosy-normalny kok, zwiazny jest.Nie lubie jak mi wlosy opadaja na oczy czy czolo, dostaje szalu,wiec pewnie krotka fryzura by odpadla.