Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sansetka

poradźcie coś mąż zrobił mi wczoraj krzywdę

Polecane posty

Gość sansetka

Kochaliśmy się wczoraj w pozycji "od tyłu" i w trakcie zaczął masować moją drugą dziurkę i wsadzać palec do środka. Nie przeszkadzało mi to, więc nie protestowałam. Po chwili nagle wyszedł ze mnie i poczułam że napiera na moją pupę. Zaczęłam się wyrywać i krzyczeć ale on docisnął mnie do łóżka i zrobił swoje. Nie wyobrażacie sobie jak to bolało. Gdy mnie puścił, uciekłam do łazienki i przesiedziałam tam pół nocy. Rano gdy wychodził do pracy powiedziałam że mnie skrzywdził, a on stwierdził że gdybym się rozluźniła to by nie bolało. Nie wiem jak mam z nim rozmawiać. Najgorsze że strasznie mnie ram boli. Boli mnie brzuch i okropnie boli zwieracz. Nie mogę się tam dotknąć bo od razu jest ból. Nie mogę się wcale załatwić. Może są jakieś sposoby żeby trochę to złagodzić bo nie mogę wytrzymać

Gość gość
Masz męża debila. Mógł uszkodzić Ci coś w środku. Idź do lekarza bo później może być gorzej.

Gość gość
Mój mąż nie jest złym człowiekiem. Nie wiem co mu wczoraj odbiło, bo nigdy wcześniej nie był taki. Do lekarza nie pójdę bo co mu powiem. Spaliłabym się chyba ze wstydu. Chodziło mi raczej o jakieś domowe sposoby żeby trochę to wszystko złagodzić.

Gość gość
Ktoś już mi zabrał nicka. Nie mogę go wpisać.

Gość gość
jest debilem, naoglada się p****li i ma fascynacje

Gość gość
nie byłabym juz z gwałcicielem, to był gwałt, nie widzisz tego?

Gość gość
To straszne... Współczuje ci...

Gość gość
maz ma racje , jak bys sie rozluznila to by nie bolalo, seks analny jest fajny od czasu do czasu

Gość gość
Ty tez jestes idiotą...

Gość gość
Ojej, biedactwo, moze z takim durnym tematem na dział erotyczny?

Gość gość
Anal nie jest fajny. Faceci pomyślcie sobie jakby wam ktoś włożył do dup,y! Kobiety odczuwają to samo, to nie jest przyjemność! To boli! A potem moga byc powikłania, hemoroidy, szczeliny, luźny zwierzacz

Gość gość
Niech kazdy mowi za siebie. Anal jest fajny (dla mnie). Jestem kobieta. I lubie tak od czasu do czasu. :-) I tez mnie bolalo na poczatku, a pozniej to juz kwestia wprawy:-)

Gość gość
Anal nie anal, ja bym się nie obraziła o anal, tylko o sposób w jaki to się stało. O przemoc. To był gwałt. Co do tego rozluźnienia, to mąż autorki miał być delikatny, a nie na chama wchodzić, nic dziwnego, że to bolało i tyłek poraniony.

Gość gość
gość dziś Anal nie jest fajny. Faceci pomyślcie sobie jakby wam ktoś włożył do dup,y! Kobiety odczuwają to samo, to nie jest przyjemność! To boli! A potem moga byc powikłania, hemoroidy, szczeliny, luźny zwierzacz ----Nie ma luźnego zwieracza i nie robi się tego na siłę. Słyszałam, że geje przyjmują specjalne tabletki rozluźniające, więc możliwe, że zdanie o luźnym zwieraczu wzięło się właśnie o działania tabletek. Być może na niektórych działają zbyt długo. :P gość dziś Niech kazdy mowi za siebie. Anal jest fajny (dla mnie). Jestem kobieta. I lubie tak od czasu do czasu. usmiech.gif I tez mnie bolalo na poczatku, a pozniej to juz kwestia wprawyusmiech.gif ---- Dokładnie. Każdy niech mówi za siebie. Prawdę powiedziawszy zawsze trzeba "rozgrzać" ta okolicę przed stosunkiem.

Gość gość
A potem dupa rozwalona i srają jak kaczki...