Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zona a bdsm

Polecane posty

Gość gość

witam mam bardzo niesmiala i wierzaca zone, glownym inicjatorem jakis nowosci w naszym zyciu seksualnym jestem ja, lubie dominowac w sexie, widze ze ja tez podnieca gdy wiaze jej rece, daje delikatne klapsy, nie jestem zwolennikiem jakiegos mocnego bdsm, ale chcialbym wprowadzic pewne gadzety takie jak kajdanki, paski pejczyk i nie pszestraszyc jej, jak myslicie dziewczyny moze robic to stopniowo i obserwowac jej reakcje czy isc na calos

Gość gość
"mam bardzo niesmiala i wierzaca zone, " No raczej się zawstydzi i nici z zabawy...

Gość gość
nawróc się sam a nie sprowadzasz żonę na zła drogę

Gość gość
uważasz żone za lalke do kopulacji ? przecież do tego sprowadza się postać bdsm zrobić z drugiej osoby kukłe do swoich obleśnych chorych żądz , takich jak ty powinno się kastrowac na równi z pedofilami

Gość gość
niktore kobiety to lubia

Gość gość
chyba tylko szmaty bez honoru i kszty godnosci , taka sciera jak autor zrobi z normalnej kobiety szmacisko

Gość gość
nie chodzi o to zeby kogos do czegos przymuszac pozatym ostry sex i dominacja podnieca mnostwo kobiet i nie nazwal bym ich szmatami wolgole nie powiedzial bym o zadnej kobiecie w ten sposob

Gość gość
Ja też jestem wierząca, a lubię ostry seks z mężem. Nie sądzę by było to coś złego bo w końcu robię to z nim, za jego przyzwoleniem bo też to lubi, nie ma żadnego poniżania. To, że Twoja żona jest nieśmiała i wierząca nie znaczy, że nie polubi tego co chcesz jej zaproponować. Na Twoim miejscu wprowadzałabym to stopniowo. Nie od razu jakieś gadżety bo to ją może wystraszyć. Zaczęłabym od lekkich klapsów w czasie seksu, bardziej zdecydowanych, głębszych ruchów podczas penetracji. Jeśli to Ty zazwyczaj jesteś na górze to zaproponuj jej by przy najbliższej okazji to ona była na górze. Poza tym możesz spróbować wziąć ją gdzieś poza sypialnią, np. w kuchni na stole czy też przy ścianie. Ale nie na siłę. Jak nie będzie chciała to jej nie zmuszaj.

Gość gość
wreszcie jakas normalna podpowiedz, a korzystacie z jakis gadzetow

Gość gość
skoro już są takie elementy jak lekkie klapsy i wiązanie to myślę, że możesz następnym razem zaproponować kajdanki (w końcu niewielka różnica czym ma te ręce związane :P) Spróbuj kiedyś przy rozmowie delikatnie wybadać co sądzi o takich klimatach i jak będzie pozytywnie nastawiona to na co czekać?

Gość Pawelko
Zacznij od czegoś delikatnego. Ja zaczynałem z dziewczyną od seksownej bielizny i kajdanek z futerek, a teraz już mamy pejcz ;) Pierwsze zabawki kupiłem na Dyskrecji, mają tam duży wybór zabawek, które potrafią rozbudzić nawet świętoszkę ;D

Gość gość
Tutaj http://skleperotyczny.eu/ można zaopatrzyć się w ciekawe zabawki erotyczne. Usiądź z żoną, przejrzyj ofertę sklepu, może coś jej się spodoba :)