Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ocencie moja figure

Polecane posty

Gość gość

Moje wymiary : 84-71-89.

Gość gość
mam 84 - 62- 87 i uważam że jestem zbyt płaska! Zdecydowanie powinno być : 92 - 62 -86

Gość prawictwo pospolite 143
nie zgadzam się .. Uwierz mi , że lepiej mieć 84-62-92 niż 92-62-85

Gość gość
najlepiej mieć jak lewandowska która jest szersza w dooopie niż w pasie i taki ktoś śmie pouczac nas jak mamy żyć i wyglądać !

Gość gość
dlaczego lepiej? pierwszy wymiar to cycki, czyżbym się myliła? cycki - pas - doopa coś pokręciłam?

moim zdaniem idealne wymiary u kobiety są takie 84-62-92 90- 62-93 92- 62-94 88-64-93 83-60-91 Mniej więcej takie mi się najbardziej podobają ..

Gość gość
jak na takie małe wymiary masz bardzo duża talię, świadczy to że nie masz wcięcia w talii, ja miałam 60 cm przy 90 cm a teraz przytyłam i mam 70 cm a w biodrach 98 a ty masz brzydką budowę, jak chłopak

ta poniżej ma 86-62-92 http://www.youtube.com/watch?v=pJ5A7kXSSng co prawda w biuście ma o 6 cm mniej niż Maria Elisa Camargo, ale również spełnia moje wymagania co do idealnej sylwetki

idealna sylwetka to biust 84-92 cm talia 60-64 cm biodra 91-94 cm to jest ten przedział Biodra nie powinny byc węzsze niz 91 cm , a szersze niż 95 cm talia najwyzej 64 cm a biust wiadomo JEsli spelniasz te wymogi , to dajesz radę

Biodra nie powinny byc węzsze niz 91 cm i szersze niż 95 cm PRzedział miedzy 91 cm a 94 cm jest najbardziej odpowiedni

Gość gość
pitolisz to CYCEK powinien być większy iż biodra. CYCEK zawsze ma pierwszeństwo!

nie , biodra powinny być większe .. Szerokie biodra to podstawa. Ona jest atrakcyjna .. Jej wymiary 86-62-92 są znakomite http://www.youtube.com/watch?v=pJ5A7kXSSng na pewno lepsze takie wymiary niż 92-62-86 Biodra muszą być szerokie to jest warunek konieczny .. A piersi mogą , ale nie muszą być duże.

Gość gość
uważam dokładnie odwrotnie, mam 86-87 w biodrach i uwierz mi, nie jest to płaski tyłek. Mając 91 wyglądałabym komicznie, jeszcze z takim biustem jak mam

wszystkie dziewczyny , które wklejam w tym temacie mają miedzy 90-95 cm w biodrach .. czy one wyglądają komicznie ? Moim zdaniem nie Tragedia to mieć mniej niż 90 cm w biodrach . Doda ma tylko 88 cm w miednicy i to widać .. Jej figura nie powala

Gość gość
Doda jest prawie prosta w pasie, proporcje się liczą. A dla mnie tragedią jest mój biust, dupka jest w sam raz :) Jakbym w biodrach miała 90 to w udzie pewnie z 50 o k***a :O

czyli zgadzamy sie w jednym punkcie - proporcje są wazniejsze od biustu

Gość gość
powiedz to fiku miku jak się zjawi, ona o ile dobrze kojarzę, ma figurę gruszki

Gość mnie tu nie          ma
tylko cos sprawdzam Hjkl Jhjkhj Ghjk AGH

Gość gość
Ale ona ma spore cycki na pewno powyżej 90, ideał

Gość gość
mów co chcesz ale ja z moimi 87 w biodrach mam taką figure jak ona tylko brak cycków :( patrząc na fotę jasno widzę czego mi brakuje, nie tyłka a TZYTZKÓW!!!!!!!!!!!