Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ocencie moja figure

Polecane posty

Gość gość
U tej nie widac jaki ma biust, moja figura bliższa tej drugiej, ale zdecydowanie powinno być 93 a nie 84

Gość prawictwo pospolite 143
ta ostatnia ma szerokie biodra , małe piersi i jest super zgrabna a doda ? Doda ma duze piersi , waskie biodra ( 88 cm ) i nie jest super

mów co chcesz ale ja z moimi 87 w biodrach mam taką figure jak ona tylko brak cycków jak możesz mieć taką figurę jak ona przy tak waskich biodrach 87 cm ?

Gość gość
Normalnie, wizualnie taką samą, a wcięcie mam nawet większe. Ty nie przekonasz mnie, ja nie przekonam ciebie :) Dajmy sobie po razie btw ja opuszczam tą stronkę papatki

Kto jak wygląda wszystko zalezy od proporcji ciała a nie samych wymiarów. Co z tego, że w cyckach miałabyś 92 jak może masz krótkie kacze nóżki.

Gość gość
może to ty własnie takie masz, ja o nogach nic nie pisałam, widzę że tu sami ubijacze piany siedzą

Gość gość
prawictwo miałam już stąd iść ale coś mnie powstrzymuje... ty piszesz jako kaktus:)? Bo właśnie wkleiłeś babkę z kaczymi nóżkami :) Nie nie mam takiej figury, jak nie widzisz równicy pomiędzy tą a 2 wcześniejszymi to chyba masz wadę wzroku?:)

Gość gość
*róźnicy

co to znaczy kacze nogi ?

Gość gość
kacze nogi to nogi stosunkowo krótkie do tułowia i jest to kreślenie dla masywnych nóg. Ja mam idealną figurę oprócz biustu więc przestań wymyślać, raz piszesz jako kaktus że mam kacze nogi choć nawet o nogach nie wspomniałam, zaraz mi zarzucasz że pewnie mam masywne. Skoro mam wąskie biodra wg ciebie to nóg również nie mam masywnych. Dla normalnego człowieka to proste, ale gadanie z prawiczkiem o kobiecej figurze to jak gadanie ze ślepym o kolorach, zaraz się dowiem że gruba jestem, o f**k po co ja tu wchodziłam :O

kaktuss to nie ja. Niczego ci nie zarzucam.. Jeżeli jesteś zadowolona z twojego tyłka , to tym lepiej dla ciebie

Chodzi o brak proporcji, czyli krótkie nogi w stosunku do tułowia. Nie twierdzę że takie masz, tylko chciałam zwrócić uwagę że ocenianie sylwetki po takich wymiarach jak ilość cm w biuście, talii i biodrach jest kompletnie bez sensu. Podobnie obwód w biuście nie świadczy o jego jędrności. Jeden z takimi wymiarami może wyglądać dobrze (bo nikt nie jest idealny), a inny gorzej. Tyle.

Gość gość
no widzisz, a prawictwo ocenia tylko po wymiarach

Gość gość
chyba mam chlopieca budowe

Gość gość
powiedzcie co sadzicie o mojej figurze a nie komentujecie inne

Gość gość
to mam brak wciecia w talii

Gość gość
pytam sie

Gość gość
brak wcięcia w talii , małe piersi i wąskie biodra?