Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czaicie, że prostytutki zaczęły wymagać od klientów wyglądu? Oto wypowiedź pewng

Polecane posty

Gość gość

o forumowicza: im naprawde od@@@a "od 4 dni nie mam odpowiedzi od 5 prostytutek "domówek, studentek" , które nie chcą podać adresu/telefonu to jest paranoja by d***** wybierała klienta za wygląd, a "brzydki" nie miał szans spotkać się z ładną prostytutką za kase odpowiedziała tylko jedna, której jak się okazuje anonsów jest pełno i jest mocno przechodzona i opinie o niej na necie nawet są negatywne że jest do kitu, przecież to jest paranoja, że te co nie mają prawa marudzić, bo się im płaci, też już marudzą i oczekują "ciacha" (przeraża mnie jak widze na tych portalach klientów tych prostytutek - napakowani, wysportowani, bruneci 183 cm wzrostu , przeciez taki powinien nie płacić bo jest "ciacho") "

Gość gość
no chore, chore ze ktos korzysta, i chore ze uslugodawca ma wymagania co do wygladu - ja bym na ich miejscu miala wymagania co do ksiazeczki zdrowia, bo co z tego, ze klient ladny, jak moze zasyfiony

Gość gość
omal nie pękłam ze śmiechu jak jest mnóstwo frajerów oczekujących łatwego seksu za kasę to mogą przebierać :)

Gość gość
K*rwa nawet normalne kobiety nie mają prawa oczekiwać od faceta wyglądu, a co dopiero dz*wki. Na tym świecie już zupełnie zmieniają się role.

Gość gość
a dlaczego "nawet normalne" nie mogą? bo ty tak powiesz? bo ty tak sobie zyczysz? hahaha

Gość gość
i bardzo dobrze, niech piękni, wysocy, wysportowani zapładniają i posuwają :) oni mają dobre geny przynajmniej i w razie wpadki nie będzie płaczu,że się ułomek urodzi :)

Gość gość
to ty zezolku?

Gość gość
"i bardzo dobrze, niech piękni, wysocy, wysportowani zapładniają i posuwają usmiech.gif oni mają dobre geny przynajmniej i w razie wpadki nie będzie płaczu,że się ułomek urodzi usmiech.gif" ułomne dzieci rodzą się tak samo pięknym rodzicom, jak i brzydkim...nie ma reguły. A jak się za coś bierze kasę to nie ma się prawa wymagać. Wy kobiety jesteście jeszcze jedną nogą w jaskini i walorów intelektualnych nie cenicie za grosz, a wasz gadzi móżdżek nie zajarzył, że przyszłość i postęp to inteligencja, a nie tępy przystojniak. Dalej macie rozumowanie, że wysoki wzrost i siła to poczucie bezpieczeństwa( z epoki kamienia), ale teraz wykształcony inteligent zdalnie sterowaną bronią zabije 50 waszych wysokich, silnych przystojniaków w ułamku sekundy, ale do waszych gadzich mózgów nie dotrze nawet za 500000 lat.

Gość gość
odezwal sie "inteligent" ze skolioza i w okularach jak denka od butelek, juz widze przyszlosc ludzkiej rasy jak sie beda takie odpady genetyczne rozmnazac dzieki, wole przystojniaka, nie od parady natura dala nam pociag do wysokiej jakosci mezczyzn, a dobry wyglad reklamuje dobre geny

Gość gość
nie wiem, do kogo mowisz, ja jestem kobieta, a preferuję nteligentnych od przystojnych, ty masz waskie horyzonty myslowe, i myslisz, ze jak jakies prostytuki leca na wyglad, to ze kazda kobieta robi tak samo, glupi jestes

Gość gość
nie uwiera cie nic w jadra, kobieto?

Gość gość
wyglądu... pewnie jestes po prostu zbyt BRUDNY niezadbany żadna klientka nie chce faceta z higiena na bakier,że zrozumiałych względów. NO i niestety, bez prezerwatywy tez sie nie obędzie. zbyt mało dajesz kasy za to, czego oczekujesz i stąd żale

13:01 jakoś nie chce mi się wierzyć, że inteligentny normalny facet poszedłby do prostytutki, więc Tobie o co chodzi? brak Ci i wyglądu i inteligencji i jęczysz, że kobiety takie złe i sto lat do tyłu w rozwoju? rozumiem, że jesteś sfrustrowany kiedy naturalnie brakuje Ci wszelkich potrzebnych walorów, ale to nie powód żeby takie rzeczy pisać. zdradzę Ci tajemnice że jako inteligent byś takich bzdur nie pisał ;).

Gość gość
A jak się za coś bierze kasę to nie ma się prawa wymagać. xxx A kto im tego prawa moze odmowic? Wladza ustawodawcza? Jesli facet jest wyjatkowo szkaradny i do tego zaniedbany i smierdzacy to nie dziwie sie, ze zadna nie chce by jakis zaropialy parch je chedozyl.

Mam pytanie Czy w zaistniałej sytuacji jako facet całkiem całkiem mam szansę na rabat:P Pytanie czysto teoretyczne bo żadna k***w na mnie zarobi;)

Gość gość
krucafuks - musisz zadac takie pytanie prostytutkom a nie na forum ;-) No chyba, ze tu na tym forum sa..... ekkhhmm.. sorry!

Gość gość
jaki rabat? doplacilbys za wszystko za co sie tylko da, na rowni z najgorszym menelem. zadna dobroczynnie d**y nie daje

Gość gość
"odezwal sie "inteligent" ze skolioza i w okularach jak denka od butelek, juz widze przyszlosc ludzkiej rasy jak sie beda takie odpady genetyczne rozmnazac dzieki, wole przystojniaka, nie od parady natura dala nam pociag do wysokiej jakosci mezczyzn, a dobry wyglad reklamuje dobre geny" aha, czyli dla Ciebie skolioza i okulary to oznaka niskiego poziomu intelektualnego, gratuluję. No, ale Ty sobie możesz chcieć. Możesz być najwyżej posunięta i zostać samotną, zgorzkniałą mamusią, bo na dłużej nikt z takim tępym k*rwiszczem nie będzie.

Gość gość
"zdradzę Ci tajemnice że jako inteligent byś takich bzdur nie pisał" Nie sądzę, by osoba, która nie potrafi się nawet wysłowić mogła oceniać moją inteligencję. Jesteście wszystkie przeciętniary, które wyznaczyły sobie śpiewkę (mantrę): "Inteligent, by czegoś takiego nie pisał" i powtarzacie ją w zmienionej formie, broniąc się przed poruszaniem tematów waszych absurdalnych wymagań, ale jak przyjdzie na was trzydziestka i zmarchy to się nakopie do d*py, bo wtedy zostanie już tylko łysiejący prawiczek.

Gość gość
Wszystkie kobiety to prostytutki, tylko przybiera to różną formę. Widać po użytkowniczkach wypowiadających się, mało inteligentne( pewnie przeciętne z wyglądu) pasożyty, które oceniają, wymagają, a same są dnem totalnym co widać po roszczeniowych wypowiedziach, starych tekstach powielanych w różnych formach i przerośniętym ego, skoro przy tak przeciętnych możliwościach umysłowych oceniają cudzą inteligencję.

Gość gość
99% kobiet to dna totalne, które stwarzają pozory inteligencji i potrafią nadać mocy swojemu komunikatowi tylko kręcąć tyłkiem, eksponując biust i manipulując dostępnością seksualną. Gdyby nie pociąg seksualny faceci natychmiast przejrzeliby na oczy i zrozumieli jak nudne, trywialne, puste w środku( a obwieszone na wierzchu) są prawie wszystkie kobiety. Tu 99% użytkowniczek nie ma pasji, rzetelnej wiedzy na jakikolwiek temat, uporu i poświęcenia w dążeniu do jakiegokolwiek celu poza zmanipulowaniem faceta pizzzdą i kupieniem nowego drogiego ciuchu z wystawy.

Gość gość
z toba szkoda rozmawiac - nie da sie rozmawiac z kims myslacym stereotypowo o innych ludziach, jeszcze insynuujesz ze mam jadro, glupi jestes naprawde, malo wiesz o zyciu - sadze po twoich wpisach i opuszczam ten temat, bo nie warto na kogos z takim pdejsciem tracic czasu

wiem, że to Twoje pobożne życzenie, żeby mnie spotkał jakiś brzydal po 30, ale nie sądzę żebym miała po niej jakoś zbrzydnąć niestety dla Ciebie ;). bo po tym jak napisałam parę słów prawdy, że różnych przymiotów Ci brakuje się zezłościłeś i teraz będę według Ciebie tą co pisać nie umie, i na bank zaraz będziesz twierdził, że sama pewno jestem pasztetem i idiotką ;). spoko...zarówno z moim intelektem jak i wyglądem cacy więc nie przeszkadza mi szczególnie jak sobie mną gębę na necie wytrzesz. do prostytutek szacunku nie mam, ale prawda jest taka że taka prostytutka faceta oczytanego by nie interesowała i tyle. wystawiasz sobie sam opinię a ja Ci ją nakreślam.

Gość gość
"z toba szkoda rozmawiac - nie da sie rozmawiac z kims myslacym stereotypowo o innych ludziach, jeszcze insynuujesz ze mam jadro, glupi jestes naprawde, malo wiesz o zyciu - sadze po twoich wpisach i opuszczam ten temat, bo nie warto na kogos z takim pdejsciem tracic czasu" No i standardowy zlepek tekstów, który jest tak banalny, że aż się śmiać chce, a moc sprawczą nadaje mu jedynie fakt, że istota posiadająca cycki go pisała( co nie robi na mnie wrażenia). lanie wody, a idź w cholere...ch*j mnie obchodzi bezwartościowe zdanie osoby pustej w środku, przewidywalnej do bólu i sypiącej ogranymi frazesami, jedyna wartość jaką masz to ciało i idź tym handlować, bo mózgiem wiele nie zdziałasz, jak i pozostałe kafeterianki.

Gość gość
"zarówno z moim intelektem jak i wyglądem cacy " bardzo wątpię...szczególnie w to pierwsze, zważywszy na to, że każda Twoja wypowiedź to bełkot, w którym widać z trudem i tytanicznym wysiłkiem klecone zdania.

Gość gość
Wiecie kochane, to że jacyś idioci ze stojącymi k****ami naopowiadali wam, że jesteście inteligentne to niestety nie oznacza, że to prawda. Mieli zamazany obraz przez swój popęd seksualny.