Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy to możliwe bym była w ciąży?

Polecane posty

Gość gość

Pierwszy raz miałam w sumie ok tygodnia temu, zabezpieczyliśmy się, nic się nie zsunęło, ani nie pękło, brałam również wtedy antybiotyk,ponieważ byłam przeziębiona (słyszałam, że niektóre zmniejszają ryzyko zajścia). Byłam również u ginekologa, który bez badania usg ale stwierdził, że bardzo wątpliwe jest to, że zaszłam w ciążę. Jednak od 2 dni trochę boli mnie głowa i mam mdłości i chciałam was zapytać czy sądzicie, że może to być podejrzane względem ciąży czy po prostu to końcówka choroby? Wybaczcie ale mimo iż pierwszy raz był przemyślany to trochę się boję..

Gość gość
a kiedyś dzieci bawiły się kredkami zamiast ...

Gość gość
jak sie boisz to sie ku...wa nie baw w zabawy dla doroslych proste i logiczne i nie stekaj na forum bo ci nikt nie powie nikt tu wrozka nie jest

Gość gość
Mam 21 lat więc kredki kredkami, a z moim partnerem jestem od roku. Nie za szybko osądzasz? Nie znasz mnie ani mojego wieku. A z tego co wiem bardzo ciężko i tak w tych czasach znaleźć 21 letnią dziewicę

Gość gość
Tekst z zabawami dla dorosłych zachowaj dla 15 latki, która właśnie teraz rozpoczyna macierzyństwo, ja byłam zabezpieczona, a forum nosi nazwe antykoncepcja, płodność więc miałam prawo o to tu zapytać..

Gość gość
Trzeba było w cipkę zamiast prącia włożyć kredkę ,a drugą namalować prącie.

Gość gość
tak :O bole glowy sa 100%-wym objawem ciazy. :O te mdlosci to masz chyba ze stresu dziecko...