Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mąż kocha się tylko w prezerwatywie

Polecane posty

Gość gość
jakie radzę jej kłamstwa, komu to kłamstwo zrobi krzywdę? a to, że ona cierpi ciebie nie obchodzi, chyba normalne, że chce mieć dziecko, a nie pomyślałaś, że to on ją okłamuje? dlaczego tak się boi tego dziecka, mamusia mu nie każe? znam takiego, że nigdy żonie dziecka nie zrobił, bo mu mama nie kazała.

Gość gość
i jeszcze jedno, to on ewidentnie ucieka od tematu, dobrze wie, że ona pragnie tego dziecka i cierpi, tęskni, chce się nim zajmować, a on co ciąży się boi, żeby mu rozstępy nie zostały, żal mi takich co ja potępiają...

Gość gość
akie radzę jej kłamstwa, komu to kłamstwo zrobi krzywdę? a to, że ona cierpi ciebie nie obchodzi, chyba normalne, że chce mieć dziecko, a nie pomyślałaś, że to on ją okłamuje? dlaczego tak się boi tego dziecka, mamusia mu nie każe? znam takiego, że nigdy żonie dziecka nie zrobił, bo mu mama nie kazała. x Zgadzam się z tym i dodam od siebie jeszcze. Naskakujecie na autorkę, że dziecinna, poziom piaskownicy itp. A jak zachowuje się jej mąż? Nie dziecinnie przypadkiem, że unika tematu? Autorkę najwyraźniej bardzo to dotknęło. Piszecie, że on pewnie chce spokoju, podróży itp. Kurde no... A pewnie gdyby jakiś facet napisał, żona nie chce dziecka, to pewnie zjechalibyście tą kobietę jak burą su..ke . Taka prawda.

Gość gość
O, juz i mamusie chłopaka tykamy? Tylko, ze autorka słowem o niej nie wspomniała. Poza tym co wy chcecie by uzyskała? Poczucie, ze jedynie kłamstwem i krętactwem może najbliższą osobę (?) zmusić do zostania rodzicem, bo ona tak chce? I to ma byc dojrzałe zachowanie?

Gość gość
masz rację wreszcie jakaś rozsądna kobieta.

Gość gość
ale jesteś dojrzała, aż mi ciebie żal... po chole...rę taki snob się żeni i unika tematu?

Gość gość
O, juz i mamusie chłopaka tykamy? Tylko, ze autorka słowem o niej nie wspomniała. Poza tym co wy chcecie by uzyskała? Poczucie, ze jedynie kłamstwem i krętactwem może najbliższą osobę (?) zmusić do zostania rodzicem, bo ona tak chce? I to ma byc dojrzałe zachowanie? xxx Jaka ty głupia. Przecież ktoś tylko podał przykład jakiegoś małżeństwa. A poza tym jej mąż zachowuje się dojrzale, gdy unika tematu jak ognia?

Gość gość
nie chłopaka, a męża dziecinko i w tym jest właśnie wielka różnica... gdyby był chłopakiem musiałaby uszanować jego decyzję, albo odejść, a teraz są małżeństwem i nie tylko jego zdanie jest tu ważne zauważ i zastanów się nad swoją niedojrzałością pisząc takie bzdury** ...Poza tym co wy chcecie by uzyskała? Poczucie, ze jedynie kłamstwem i krętactwem może najbliższą osobę (?) zmusić do zostania rodzicem, bo ona tak chce? I to ma byc dojrzałe zachowanie?...** a on jej nie zmusza gumami do niebycia mamą, bo on tak chce, a gdzie tu jej potrzeby, małżeństwo to nie zabawa dziecinko i trzeba się liczyć ze sobą i rozmawiać, nie ranić...

Gość gość
Gościu 17:12 zgadzam się z Tobą w 100%

Gość gość
Co Wy tak na nią naskakujecie? Dobrze ktoś napisał, to jest mąż!!!! nie chłopak! Ona ma uszanować jego wolę, tylko jaką? Ucieka od tematu jak dzieciak. On chyba też powinien ją szanowac i liczyć się z jej uczuciami!

Gość gość
Osoby tak niestabilne psychicznie, niedojrzale i pełne nienawiści jak autorka nie powinny mieć dzieci.

Gość gość
Osoby tak niestabilne psychicznie, niedojrzale i pełne nienawiści jak autorka nie powinny mieć dzieci. xx haha weź lepiej sprawdź czy Twój mąż przypadkiem Twojej koleżanki nie obraca. Idealna Matka Polska się znalazła. Żal...

Gość gość
no nie... o czym ty piszesz? o jakiej niestabilności, o jakiej nienawiści, może zmień dilera dziecino i won z tego forum, bo to nie dla dzieci...

Gość gość
17:44 co Ty możesz wiedzieć o tej kobiecie? Śmieszą mnie takie idiotyczne komentarze. Równiez byłoby mi przykro gdyby mój mąż zachowywał się w taki sposób.

Gość gość
"haha weź lepiej sprawdź czy Twój mąż przypadkiem Twojej koleżanki nie obraca. Idealna Matka Polska się znalazła. Żal... " X Jestem facetem :)

Gość gość
"Dobra koniec tematu, zapytam się dziś tego dupka jak on widzi naszą przyszłość, czy chciałby mieć ze mną dziecko i kiedy. I niech tylko spróbuje znowu się wykręcać!!!!!!!!!!!!!! Chyba wyjdę z domu i nie wrócę. " l autorka powinna sie leczyć na głowę

Gość gość
Przykro mi to pisać, ale wydaje mi się, że po prostu mąż nie kocha autorkę, albo nie kocha ją na tyle mocno, by mieć z nią dziecko i stąd takie jego zachowanie.

Gość gość
"Dobra koniec tematu, zapytam się dziś tego dupka jak on widzi naszą przyszłość, czy chciałby mieć ze mną dziecko i kiedy. I niech tylko spróbuje znowu się wykręcać!!!!!!!!!!!!!! Chyba wyjdę z domu i nie wrócę. " l autorka powinna sie leczyć na głowę x chyba Ty jesteś chora na głowę! Co w tym złego, że chce pogadac szczerze z mężem? Nie dziwi mnie jej irytacja, jak jej mąż ciągle unika tematu. A Ty taka prosto myśląca istota wszystko bierzesz na serio. Przeciez ona napisała to w złości i w przenosni

Gość gość
"A Ty taka prosto myśląca istota wszystko bierzesz na serio. Przeciez ona napisała to w złości i w przenosni" a ty skad wiesz ze w przenośni napisala? jestes autorka? :D

Gość gość
albo to zaden maz tylko chlopak, a ona kombinuje jak go zlapac na dziecko :D a facet sprytnie uzywa gumek :P

Gość gość
Może i jestem chora na głowę, ale nawet nie wiecie jak ja się teraz czuję, mam ogromny żal do męża. Jeszcze nie wrócił od teściów, ale nie podaruje mu tego i zacznę dziś ten temat. Tylko już widzę jego reakcję, zaraz będą wymówki, że zmęczony, pogadamy innym razem itp. A i chciałam podziękować tym, którzy mnie rozumieją. Autorka

Gość gość
18:05 rozbawiłaś mnie tym komentarzem. Nie musiałam łapać męża na dziecko. Nigdy nie byłam w ciąży. Widocznie znasz to z autopsji.

Gość gość
a co on tam cały dzień u mamusi robi? nie chciałaś z nim pojechać?

Gość gość
skąd się tacy deble biorą pytam? :o idź dziecko do książek, bo już rok szkolny się zaczął !

Gość gość
"a co on tam cały dzień u mamusi robi? nie chciałaś z nim pojechać?" Nie chciałam z nim pojechac, bo miałam trochę roboty w domu. I tutaj Ciebie zdziwię, bo jego mamusia, to bardzo fajna kobieta. Pojechał do nich skręcać meble, które teściowie kupili. Pewnie będzie ok 22.

Gość gość
Ja rozumiem autorkę. Każdej kobiecie byłoby przykro, gdyby jej mąż tak się zachowywał. Nie rozumieją tego chyba tylko te, które nie mają takiego problemu, nie chcą mieć dzieci lub gówniary, które jak w każdym temacie chcą być najmądrzejsze.

Gość gość
dobrze ktoś napisał, autorka jest niestabilna psychicznie i nie powinna mieć dzieci. Jej mąz ma rację, że nie chce jej zapłodnić. Dzieci powinny mieć tylko odpowiedzialne kobiety.

Gość gość
"albo to zaden maz tylko chlopak, a ona kombinuje jak go zlapac na dziecko smiech.gif a facet sprytnie uzywa gumek jezyk.gif" Takie kretynizmy tylko na kafeterii :o

Gość gość
odezwała się odpowiedzialna... Co Ty możesz wiedzieć o tej kobiecie? Nawet nie wiecie jak czuję się kobieta, która pragnie dziecka, a nie może go mieć. Nikomu tego nie życze.

Gość gość
autorka pisze sama ze soba i sama sie popiera. to naprawde widac