Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mąż kocha się tylko w prezerwatywie

Polecane posty

Gość gość
a co bidulko facet nie chce się z Tobą ożenić i potrzebujesz rady jak go siłą zaciągnąć przed ołtarz? Współczuję naprawdę.

Gość gość
21:33 co facet nie chce się oświadczyć? Zmów dziesięć zdrowasiek w tej intencji.

Gość gość
"chciałam napisac coś od siebie, bo byłam w podobnej sytuacji, ale lepiej chyba zakończyc ten temat, bo tutaj wypowiadają się sami debile pechowiec.gif" x Tutaj wypowiadają się same kobiety i jeszcze raz udowodniają, że kobiety nie powinny dyskutować ze sobą o macierzyństwie, a całkiem możliwe, że kobiety w ogóle nie powinny ze sobą rozmawiać.

Gość gość
A wiesz gdzie chowa gumki?to mu je porudyiaw szpilka. Moj nawet w prezerwatywie wyciaga przed wytryskiem

Gość gość
Jak wiesz gdzie chowa gumki,to mu te szpilka poprzekuwaj :-D

Gość gość
Haha dobre

Gość gość
prowo 10/10 autorki tez od dawna tu nie ma

Gość gość
23:16 Jakie prowo? Przecież nie będę całą noc siedziała na kafeterii. Z mężem jeszcze nie rozmawiałam na ten temat. Czekam na odpowiedni moment.

Gość Fregata nr 69
Osoba, która z takim problemem przychodzi na forum kafeterii zamiast na terapie małżeńską, absolutnie nie dojrzała do tego by mieć i wychowywać potomstwo.

Gość gość
Osoba, która z takim problemem przychodzi na forum kafeterii zamiast na terapie małżeńską, absolutnie nie dojrzała do tego by mieć i wychowywać potomstwo.0 xxx Kretynka z Ciebie :) To jest forum i każdy może pisać co chce i na jaki temat chce. Śmieszą mnie takie jak Ty, które twierdzą, że forum nie jest o takich czy innych tematów. A od jakich jest?? Koń by się uśmiał z tą waszą logiką, ale takie już są matki polki, nie dość że zaniedbane, to jeszcze wredne. Nic dziwnego, że prawie każdą mąż zdradza. A mąż autorki tylko robi jej dobrą przysługę, a ona jeszcze o tym nie wie, ale się dowie. Po co ma marnować swoje ciało, energię i czas na bachory. A wy takie cudowne i przykładne matki podcierajcie tyłki swoim dzieciom. Czy Wy jesteście jeszcze kobietami?

Gość gość
Osoba powyzej to normalnie kultura ma na drugie :D WIdac jak cie rodzice wychowali, skoro wszystkich od kretynow wyzywasz :D

Gość gość
ale takie już są matki polki, nie dość że zaniedbane, to jeszcze wredne. Nic dziwnego, że prawie każdą mąż zdradza. A mąż autorki tylko robi jej dobrą przysługę, a ona jeszcze o tym nie wie, ale się dowie. Po co ma marnować swoje ciało, energię i czas na bachory. A wy takie cudowne i przykładne matki podcierajcie tyłki swoim dzieciom. x x twoja matka pewnie zaluje ze podcierala ci cokolwiek jak sralas w pieluchy

Gość gość
Skoro czekasz na odpowiedni moment to po zakładałaś temat,jak i tak wiesz co zrobić?

Gość gość
Może i faktycznie ta osoba od "kretynów" przesadziła, ale też denerwują mnie tutaj opinie tych przemądrzałych matek, że ktoś dojrzał lub nie dojrzał do bycia rodzicem itp. Niby skąd Wy możecie o tym wiedzieć? Śmieszne to trochę.

Gość gość
na kafe to normalne, każda najmądrzejsza i idealna, mądrzy się na każdym kroku, a tak naprawdę najlepiej gdyby zamiast takiego wymądrzania się zrobiła porządek z burdelem w swoim najbliższym otoczeniu.

Gość gość
Smieszna to ty jestes autorko. Widac facet nie kocha cie na tyle by miec z toba dzieci

Gość gość
To po co przyłaziła na kafe skoro tu tak okropnie? Czyżby byla taka jędzą ze nie ma przyjaciół i znajomych i dlatego mąż nawet w weekend ucieka do mamusi? :D

Gość gość
Dziewczyno po co Tobie dzieci:) Masz czas jeszcze. Korzystaj z młodości, bo inaczej skończysz jak te zdesperowane mamuśki z kafeterii :)

Gość gość
To ja autorka. Widzę nieźle się nakręciłyście moim tematem hehe No nic, ja już stąd uciekam, a Wy produkujcie się dalej i wyzywajcie. Miłej niedzieli.

Gość gość
i dobrze robisz, bo z KRETYNKAMI nie ma o czym dyskutować. Pewnie zazdrosne, że mąż uprawia z Tobą sex, bo je nawet nikt kijem dotknąć nie chce :) i do tego pewnie już tak rozepchane po tylu porodach :)

Gość gość
Autorko,przyszlas tu po to,zeby sie pośmiać z ludzi piszących?bo tak wychodzi. Myślałam,że to Ty masz problem..pomijam niechęć Twojego męża do (teraz)dzieci,ale Ty też go masz,on zresztą też,bo uprawiać seks wyłącznie w prezerwatywie,bo nie ma się podstawowej wiedzy na temat dni płodnych i niepłodnych kobiety oraz innych środków zapobiegania ciąży to chyba nie komfort i przyjemność? Nie wysmiewałabym się z forumowiczek-każdy ma jakieś tam zdanie,ale problem to masz Ty.

Gość gość
Seks wylacznie w prezerwatywie uprawiaja faceci co sie boja ze kobieta ich w rogi wali i moga hiva zlapac.

Gość gość
gościu 12:22 a co dziwi Ciebie to, że autorkę śmieszą te komentarze? Mnie to nie dziwi, bo niektóre są poniżej jakiejkolwiek krytyki. Moim zdaniem jej mąż po prostu nie chce na razie dziecka. Zapewne są młodym małżeństwem i chce mieć żonę tylko dla siebie. I to prawda, faceci tacy są, boją się, że gdy urodzi się dziecko oni zejdą na dalszy tor, bo żona nie będzie mogła poświęcić im 100 % swojej uwagi. Trochę to egoistyczne z ich strony, ale prawdziwe.

Gość gość
OK,ALE STALE PREZERWATYWA?! Nie rozumiemy się:sa też inne środki zapobiegania ciąży.Osobiście nie wyobrazam sobie stale w gumce,nie poczuć tego smaczku gdzieś inndziej..oj,tam,wiadomo,że chodzi też o przyjemność dla Niej.To,co on robi to uprawianie seksu a nie kochanie się:( Wykluczam tzw.kalendarzy małżeński,bo wystarczy wahnięcie temp.ciała i już to staje się niewiarygodne. Wg mnie to nie jest odpowiedzialność gościa tylko wygodnictwo po najmniejszej linii. Wiem co mówię,bo "dzięki"takiej sytuacji po kilku latach wylądowałam u specjalisty z problemami lękowymi i niemal oziębłością-po prostu odechciało mi się takiego schematu a sposobów na NIE ciążę jest co najmniej kilka. To nie jest kochanie się tylko zaspokojenie swojego popędu. A autorka drwi z kobiet piszacych i skoro wie lepiej to niepotrzebnie zakłada taki temat. Inną rzeczą jest,że im więcej ona naciska,tym bardziej chłopak ucieka,zapewne. Pognalabym do podstawowego poradnika o ars amandi,fizjologii kobiety,metodach zapobiegania ciąży bez uszczerbku dla doznań obojga.

Gość gość
kazda rada jest dobra

Gość gość
O nie-zla rada jest po prostu chybiona/zła i moze wyrządzić tylko dalsze kłopoty. Ale slogan-każda rada jest dobra,no proszę Cie gosciu:(

Gość gość
To dobrze ze coraz wiecej panow jest swiadomych i nie daja sie wrabiac w dziecko. Brawo panowie. Oby tak dalej.