Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ile mniej więcej kosztuje umeblowanie mieszkania ok 40 m2

Polecane posty

Gość gość

meble do dwóch pokoi, szafki do kuchni, agd, bez wyposażenia łazienki, meble takie ze średniej półki, nie chodzi mi o wypoczynek ze skóry za 7 tyś, czy lodówka za 5 tyś

Gość gość
Ja mieszkanie meblowałem poprzez www.hitmeble.pl Mają fachową obsługę, duży wybór i niskie ceny. Zamówienie zrealizowali szybko i sprawnie. Meble dowieźli mi pod sam blok. Mebelki już u mnie stoją i mi służą. Jest to rewelacyjna firma. Każdemu będę ją polecać. Mają indywidualne podejście do klienta i ogromną cierpliwość. Wszystko można załatwić przez telefon bez wychodzenia z domu. Polecam.

Gość gość
Myślę,że ok. 20 tys. Powinnaś się zmieścić. Sama kuchnia będzie z połowę tej sumy.

Gość bea1111
Przejdź się do salonu Agaty to się zorientujesz w cenach, jak się u nich umeblujesz to majątku nie wydasz.

Gość gość
Nawet kuchnie fajną mozna kupic w Agacie i będzie wyglądała jak prosto od stolarza ;)

Gość gość
Jak mieszkanie nie jest duże to i mebli nie trzeba wiele, przejdx się do dobrego salonu w jednym miejscu możesz umeblować całe mieszkanko.

Gość gość
Jeszcze jak trafisz na promocje to można fajnie umeblować mieszkanko , dobrymi mebelkami :)

Gość werdonka
Jak kupisz te modułowe meble u nich to tak, będą wyglądały jak od stolarza. Moje tak wyglądają :)

Gość gość
Ja mam zawsze pełno pomysłów na urządzenie mieszkania, a jak pójdę do salonu meblowego to wszystko mi sie podoba i wszystko przydałoby mi się ;) Ale na prawdę sa fajne promocje, agata też ma dobre ceny, dużo dobrych mebli. Czasami pomysły podpatruję w gazetach czasami podglądam sklepowe aranżacje :)

Gość gość
Ja się zapisałam na newsletter na stronie agaty i wszystkie promocje i nowości śledzę na bieżąco. Teraz mają 20 rat za ) % prowizji a pierwsza rata gratis.

Gość gość
Bardzo często mają dobre promocje, sama poluję bo potrzebuję mebli do sypialni i narożnika.

Gość Wojtek z Dospaniacom
Jak tanie i dobre meble to ja polecam www.dospania.com. Sam na nich śpię od 21 lat i jestem producentem. :) Pozdrawiam.

Gość Adam Mazur
Kanapa na tej stronie www.dospania.com kosztuje ok 1800 zł, ale to mebel na lata. Ja mam 6 lat i jestem zadowolony.

Gość gość
Polecam przejść się do Agaty, można w niej zleżeć meble dopasowane do naszego portfela. Duzy wybór producentów przemawia za wyborem tego salonu

Gość joldana
Racja, ja miałam opory ale mąż mnie namówił i poszłam do agaty. To co zobaczyłam przerosło moje oczekiwania, od razu wybrałam meble o jakich marzyłam.

Gość gość
Bardzo ładne meble mają w agacie a do tego super wykonane więc nie kupujesz byle czego, wejdź sobie najlepiej na ich stronkę i pooglądaj co mają fajnego bo wybór szeroki

Gość gość
U nich to dobra obsługa, znają się na rzeczy i potrafią doradzić. Dobrze są opisane meble, zdjęcia nie przekłamują, dokładnie widać modele z każdej strony, także człowiek nie kupuje w ciemno.

Gość gość
Ja swoje meble wypatrzyłam w internecie, a kupiłam w salonie agaty. Widzialam, że mają dużo promocji i skorzystałam. Czasem warto rozglądać się za dodatkowymi rabatami. Bardzo lubię ten salon.

Gość gość
Też praktycznie każde pomieszczenie w domu meblowałam w agacie, oprócz kuchni :) Meble trafione w 10, wszystko fajne, porządne , ładnie i dokładnie wykonane.