Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jeżeli na świecie są rozpuszczei, niesamodzielni i roszczeniowi faceci to winę

Polecane posty

Gość gość

za to ponoszą wyłącznie ich matki. Taka prawda. Potem kobiety nazywają ich dużymi dziećmi i zastanawiają się jak przywołać ich do porządku. Tymczasem faceci nie są jacy są przez swoje żony, lecz przez matki, bo to one je wychowywały. Jeżeli kobieta chce zrobić coś dobrego, to powinna wymagać najpierw od syna, potem od meża, maż to dorosły facet, jego się nie wychowuje, ale syna owszem. A kobiety starają sie być wychowawcze i pół oziębłe dla facetów, a dla przyszłych pokoleń kobiet same wychowują osobników utwardzających pewien stereotyp.

Gość gość
a kogo winic za rozpuszczone niesamodzielne i roszczeniowe kobiety?

Gość gość
Też matki i ich bezstsresowe wychowanie i ich wieczne zachwycanie

Gość gość
tak, a tatusiowie, którzy sie dziećmi nie interesuja i tyle co wsadzą k****a i je zrobia (bo w życiu ubia wykonywać tylko przyjemne rzeczy, a wychowac to ciężko, ile jest takich Prlowskich tatuśków? masa! teraz są bardziej świadomi ci młodsi, ae nie każdy), nie ponoszą żadnej winy :D

Gość gość
tatusiowie w Polsce to święte krowy! a właściwie mężczyźni w ogóle! wszystkiemu winne jak zawsze kobiety

Gość gość
Amen tepat uwazam za zamkniety

Gość gość
tatusiowie sie dziećmi nie inetersują, bo matki ich nauczyły, że w ogóle nic ich ma nie intersowac

Gość gość
Moja teściowa mi ostatnio powiedziała,gdy narzekałam na jej synka,że mi nie pomaga w domu,że przecież nasza córka jest już duża to mogłaby mi pomagać!!!!Uwierzycie?!Facet siedzi w internecie,a dziecko ma mi pomagać gotować obiad,sprzątać,prać itp.To może jeszcze ma mu usługiwać?

Gość gość
hehe,dobre

Gość gość
no to winnych już znalazłyście, teraz weźcie sie za siebie. :D Bo każdy ma wolną wolę i jak mu naprawdę zależy, to przestaje być roszczeniowy dla prawdziwej wybranki serca czy wybranka :)