Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mniuma

Czy kupilabys 2,5 latkowi taką zabawkę

Polecane posty

Gość gość
Fajna :-) polecam zabawki z Fisher są najlepsze . No ... cenowo tez ;-)

Gość gość
To raczej zabawki dla maluszków, mój w tym wieku pobawiłby się może dzień- dwa, przetestował funkcje i koniec... U mojego dziecka w tym wieku zaczęła się faza na ciastolinę i najprostszy osprzęt do niej, farby, kredki, kredę, rowerek biegowy, książeczki edukacyjne, klocki, straż pożarną, pojazdy budowlane... Zapytaj rodziców, ale mój godzinami się bawił zestawem pojazdów budowlanych, zwłaszcza jak miał do tego ciastolinę, tak samo jak wszelkie wozy strażackie, remizy, myjnia samochodowa. Teraz, rok później, dalej chętnie się bawi w budowlańca jeśli z ciastoliną, ale generalnie przeszła mu faza budowlano-strażacka, teraz na tapecie morze, statki, piraci i dinozaury.

Gość gość
A moje dzieci nie interesowały się zestawami do budowy .... :-/

Gość mniuma
Dzięki :) w takim razie może pomyślę nad czymś innym ,może klocki :)

Gość gość
Toteż dlatego pisałam żeby zapytać rodziców, każde dziecko ma własne upodobania i nie ma uniwersalnych zabawek. Mój nie lubił klocków, dopiero jako większy przedszkolak zaczął się nimi bawić, ale to też tylko budowanie konstrukcji, żadne zestawy. Niektóre maluchy lubią puzzle, mój- wcale. Ale bardzo chętnie bawił się wszelkimi figurkami, w farmę czy w straż pożarną i pluszakami- a większość dzieci pluszaki nudzą.

Gość gość
Zdecydowanie dla młodszych. Poza tym ja średnio jestem zadowolona z zabawek FP, większość nudzi się bardzo szybko mojemu synowi, a ma dopiero 10 mcy. Ja bym kupiła jakiś zestaw lego duplo.

Gość mniuma
Może jak możecie podesłac jakiś link do zdjęcia lub filmu z jakiejś ciekawej zabawki to łatwiej będzie mi pozniej znalezc .Widziałam że miał jakies klocki takie piankowe do układania jeden na drugim,widziałam tez ze bawi się samochodami ,ciufcią i piłką w jego pokoju jest stolik i na nim mula i taka przybijanka drewniana ,jakis duży sorter i ode mnie garnuszek na klocuszek który kiedyś ode mnie dostał na roczek i fontanne ,za duzo to tam nie ma w tym pokoju raczej więcej pluszaków do ozdoby .

Gość gość
Nie wiem co wy widzicie w tych Fisherach. Są nudne i brzydkie. Ta firma zatrzymała się w czasie jakieś 15 lat temu. Zachwycają się ci co nie mają porównania i dla nich istnieje tylko F-P albo tani marketowy plastik. Fajnie, tylko że na tym się nie kończy oferta rynkowa.

Dla dzieci w tym wieku polecam zabawkowe pojazdy, mój chrześniak był nimi zachwycony. Kupowałam na bajdocja.pl - miła obsługa i szybka dostawa, polecam każdemu.

Gość gość
zdecydowanie dla młodszych dzieci. moja 2,5 latka zaczyna układać puzzle 15, interesuje się literkami -ma takie puzzle, uwielbia rower biegowy i stempelki