Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kawaler koło 40 szuka Kobiety 30 40 latki wyłącznie na seks

Polecane posty

Gość gość
Co to znaczy że mężatki i samotne 40-tki z dzieckiem są głupie? Co to znaczy, że obrażam swoją płeć? Czy to, że śmieszy mnie facet który ma 40 lat i ciągle nie sprawdził się w roli prawdziwego samca, ale wciąż chce sobie pociupciać bez zobowiązań? Bo tylko to mu zostało z wizji prawdziwego faceta? Który jak ma cohones zbuduje dom, spłodzi syna i posadzi drzewo..? Z wizji mężczyzny zostaje tylko wciąż nieopierzony smarkacz z pociągiem do c..ek. Bo może któraś ma parcie na 40 letniego sponsora. I proszę bez wycieczek. Co prawda jestem wyśmiewaną przez Ciebie mężatką, wyglądam spokojnie 10 lat poniżej swojego wieku i dodatkowo... myślę, co przez niektórych może nie być dobrze odbierane.

Gość gość
Jak jestes kawlerem w tym wieku to cos z toba nie tak! Ja jestem w zwiazku wiec jest jakas monotonia po latach ale przynajmnie Moja na mnie poleciala I teraz tez na mnie leca

Gość gość
widze ,ze kawaler jest ciekawy-czego chcialby sie dowiedziec o tej niesmialej kobiecie...?

Gość gość
Kobieto czy ty nie czujesz że ja częściowo żartuję :-) Czyli dla Ciebie prawdziwy mężczyzna (samiec) to taki który dup/czy na lewo i prawo wszystko co się rusza. A jak skończy się dup/czenie bo żona nie daje to burdel i tirówki. A jak nie ma mamony na tirówki to się bierze samotne, porzucone i wdówki. Jak zaliczy pół miasta to jest 200% samcem . Ja nie wyśmiewam Ciebie i mężatek bo to porządne babki. A jak wyglądasz 10 lat młodziej to bardzo się cieszę że takie eleganckie kobiety są. Ja się wyśmiewam z tych twoich ogierów - samców du/pcz-cieli :-)

Gość gość
Ty z 23:30 pewnie jesteś w związku pewnie po to by po/dupcz.yć. Zona pewnie jest lub będzie za droga w utrzymaniu

Gość gość
Oczywiście że kawaler jest ciekawy, czy ta nieśmiałość polega tylko na ciekawości co do kawalera 40 letniego :-)

Gość gość
Nieśmiała kobieto może podyskutujemy poza forum ?

Gość gość
jeden punkt dla kawalera -ale w tym tempie potrzebny nam bedzie miesiac ,zeby sie poznac (niesmiala i niecierpliwa).

Gość gość
Teraz to już nie wiem czy nieśmiała to ta sama kobieta co nieśmiała i niecierpliwa ?

Gość gość
Sam napisales, ze mężatki i samotne 40tki z dzieckiem są lekkomyślne i głupie a teraz mówisz, że ich nie wyśmiewasz. Słowa o tirówkach nie napisałam. "Ja się wyśmiewam z tych twoich ogierów - samców du/pcz-cieli " Nie mam ogierów itpd. Mam męża, który mi wystarcza. Napisałam o archetypie faceta - dom, drzewo, dziecko. Chyba dziś facet nie kmini o co tu chodzi, a to proste - chcesz być facetem - zrealizuj choć dwa z tych zadań. Mi chodziło tylko o to, by wykazać ogólny trend dzisiejszych bawidamków - jestem facetem w wieku średnim, nie podjąłem żadnych zobowiązań w życiu i nie zamierzam ich podejmować, chcę się tylko wyluzować na fajnej lasce... Wybacz, ale dla mnie to nie facet, tylko licealny ostaniec z takąż mentalnością.

Gość gość
ta sama kawalerze ciagle niesmiala i troche niecierpliwa .

Gość gość
Jestem gosciem z 23.30 nie jestes godzien czyscic moich butow

Gość gość
Kobieto z Ty dalej nie widzisz że zartuję :-) Ja szukam fajnej Babki koło 40 do stworzenia związku. Jakbym chciał pod/upczyć na lewo i prawo same laski ustawiają się w kolejce. Ale mnie to nie interesuje jak i tirówki i burdel. Ty masz męża, ciekawe czy wiesz ile tych bezdusznie kochających mężów przepraszam dup/czy na lewo. Idealny samiec ma dom,żonę,drzewo i dupczenie na lewo przepraszam że takich słów uzyłem niestety jest to prawda :-( A czy ty wiesz dlaczego nie podjąłem decyzji w wieku 20 czy 30 lat I zapewniam cię że jestem 100% facetem Faceta nie określa się po wielkości Ku/,tasa i ilości zaliczonych na lewo i prawo Pań.

Gość gość
Ty gość z 23:30 ty chodzisz w dziurawych skarpetach i w dodatku śmierdzących i pewnie na ten smród sztucznie zblokowany warsem :-)

Gość gość
PS. ta sama kawalerze ciagle niesmiala i troche niecierpliwa . To chcesz podyskutować poza forum ? Kawaler pyta poważnie :-)

Gość gość
O czym Ty piszesz wars? To Ty masz chyba ze100lat

Gość gość
Ty z 23:30 idz do tej twojej "mojej" pod/upczyć :-) może Ci się humor poprawi. Chyba że Ci nie dała i ku/,tasowa pałka stoi, i nie ma w co zadu/pcz,yć :-)

Gość gość
Ja mam 100 lat - 60 a Ty masz dziurawe i śmierdzące skarpetki

Gość gość
A ja kawaler czekam i czeka a niesmiala i troche niecierpliwa . Nic sie nieodzywa