Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Bez sensu, nie umiem flirtować. Pytanie do panów.

Polecane posty

Gość gość

Podoba mi się pewien chłopak, ale za cholerę nie potrafię go kokietować! Kiedy rozmawiam z innymi mężczyznami słyszę komentarze, że jestem flirciarą (zaznaczam, że celowo z nimi nie flirtuję, tak jakoś wychodzi), ale kiedy rozmawiam z Nim, gadam jak potłuczona, unikam kontaktu wzrokowego a kiedy On staje naprzeciw mnie to gorąc pali mi policzki. Chciałabym móc być w stosunku do niego zalotna a wychodzi ze mnie nieopierzony podlotek. Jestem sfrustrowana moimi reakcjami. Dlatego mam pytanie do Panów: "Czy bawi Was kiedy kobieta się przez Was peszy?" Bo mam wrażenie, że Jego to bawi.

Gość gość
ugh, miałam to dać na uczuciowy - no truno.

Gość gość
zawsze jak sie jest kims zauroczoną/ym to bajer i pewnośc siebie nie wychodzi

Gość gość
Nie bardzo. Bo nie wiem czy peszy się bo się jej podobam czy dlatego bo jest nie zainteresowana. A czy Ty odwracasz wzrok? Za wszelką cenę unikasz jego spojrzenia itd. Jak jeszcze objawia się to Twoje peszenie?

Gość gość
Heh, mam tak samo. :) Jestem mega flirciarą do facetów na których mi nie zależy, jestem wręcz bardzo odważna, kokietują, puszczam aluzje, zachęcam ich mową ciała, jestem bardzo elokwentna, buję długie i inteligentne zdania. A gdy rozmawiam z kimś na kim mi zależy, nagle zachowuję się głupio. Nawet nie że jakoś bardzo głupio, ale po prostu nijak - milczę, unikam wzroku itd.

Gość gość
A cha raz się zaśmiałam aż mi gile z nosa poszły.

Gość gość autorka tematu
gość dziś o, widzę, że nie jestem sama. To nawet pocieszające :) gość dziś Odwracam wzrok w chwili, gdy czuję, że za długo na niego patrzę a On na mnie - mówiąc "za długo" mam na myśli sekundę ;) No peszę się po prostu. Podczas rozmowy On albo ja pogłaszczemy się po przedramieniu, uśmiechamy się itp., no ale ja chcę czuć, że z Nim flirtuje a wychodzi ze mnie "ocieracz" ;D

Gość gość
Heh. To ja jestem w podobnej sytuacji i dziewczyna, która mi się podoba też się tak zachowuje jak Ty. No może jest ciut odważniejsza, ale z unikaniem wzroku się sprawdza.. kiedyś spojrzelismy sobie parę razy głębiej dłużej w oczy, ale teraz ona tego unika i nie wiem dlaczego. Patrzy na mnie a kiedy ja spojrze momentalnie odwraca wzrok, albo mruga i mi ucieka spojrzeniem podczas pogawędki. No a mnie także zatyka, bo jestem skołowany i nie wiem czy ona ma wyw^alone na mnie czy się zawstydza bo przy swoich znajomych jest duszą towarzystwa. Ale ocierać też się lubi :D

Gość gość
gość dziś Hej, w takim razie nie bądź skołowany, bo to ewidentne oznaki, że dziewczyna się Tobą krepuję, bo Cię lubi :) Zaproś ją gdzieś, jak się zgodzi to super, a jak nie to trudno :)

Gość gość
No nie wiem. Może po prostu jest miła, a nie patrzy na mnie już bo widzi że mi się podoba i nie chce dawać mi nadziei na coś więcej.. ? Wiem, że do odważnych świat należy, ale ja mam wiele do stracenia :)

Gość gość
No i to milczenie też pasuje..

Gość gość
gość dziś A co masz do stracenia? Chodzicie do jednej klasy? Albo pracujecie w jednym biurze/pokoju? Jesteście sąsiadami? Przecież Cię dziewczyna nie zje. A poza tym skąd wiesz, że ona wie, że Ci się podoba?

Gość gość
Wie, bo to widać po prostu. Trzeba by być upośledzonym by nie zauważyć.

Gość gość
Spoko - jestem facetem i też nie umiem z wami flirtować. Jest to problem obu płci.

Gość gość
No to nie mam rady. Jak nie chcesz zrobić pierwszego kroku to nic z tego nie będzie, no chyba że liczysz, że ona się w końcu odważy. Tak czy siak życzę powodzenia.

Gość gość
Niektórzy się po prosu boją - jest wielu atrakcyjnych facetów i kobiet ale są tak nieśmiali że głowa mała:( Znam takich wielu, mnie raz podrywał jeden świetnie wyglądający chłopak - niestety był pod wpływem:( Na trzeźwo był strasznie nieśmiały. Bardzo mi się podobał i mnie pociągał ale był bardzo wycofany w sobie. Szkoda:(