Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czarnula666

przejscie z czarnych wlosow...

Polecane posty

Gość
z czarnych bardzo ciężko "wyjść". Zależy też jak długo malujesz się na czarno i jakiej firmy była farba (najgorsza czarna palette)

Tak. Skoro ja zeszłam z ciemnego brązu do blondu, to z czarnymi nie powinno być większych problemów.

Gość czarna6666
A zniszczylas wlosy?

Gość czarna6666
Od 4 lat farbuje, a farby byly rozne od roku farbuje z garniera kremem koloryzujacym albo loreala.

Gość gość
Da się ale nie w jeden dzień i niestety niszczy to włosy.Najlepiej zacząć pasemkami i nie robić tego samemu tylko u dobrego fryzjera.

czarna6666, czy zniszczyłam włosy? Ciężkie pytanie. Na pewno nie są w aż tak świetnej kondycji, jak przed moimi przygodami z prostownicami i farbami, ale większych skutków ubocznych nie zauważyłam. Regularnie dbam o nie, olejuję je, nakładam przeróżne maski i odżywki, więc nie jest tak źle. Mogę szczerze powiedzieć, że są w dobrym stanie. Nie wiem, jak będzie w Twoim przypadku. Każde włosy inaczej reagują. gość Da się w jeden dzień. Moje długie włosy rozjaśniłam w jeden dzień, za jednym razem.

Gość czarnula6666
Mi fryzjerka powiedziala ze da rade w jeden dzien do ciut ciemniejszego od tego na zdj. Hmm tyle tego jest w necie ze trudno zejsc z czarnego ze zaczyanam sie rozmyslac, a dosyc juz mam tego koloru.

Gość gość
Czarny jest paskudny u kobiet. Zwlaszcza przy bladej cerze.

Gość czarnula6666
Przez wakacje fajnie ale teraz zima idxieczlowiek blady to masakra.