Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Szpital zdrowie i prywatny lekarz Pomocy!

Polecane posty

Gość gość

Człowiek nigdy nie chorował i g****o wie. Powiedzcie mi jak to jest. Obecnie nie posiadam ubezpieczenia społecznego Do NFZ też w celu ubezpieczenia się nie zaszłam. Idę do lekarza prywatnie Jeśli taki lekarz zdiagnozuje coś co będzie wymagało operacji i pobytu w szpitalu to co wtedy? Jakie są w ogóle koszta? Ile kosztuje np. kolonoskopia u prywatnego gastroenterologa?

Gość gość
to zaplacisz jak za zboze idz się szybko ubezpieczyc do UP np-wizyta pogotowia-600 PLN Kolonoskopia-800 PLN bez znieczulenia i to są stawki panstwowe-za leczenie w publicznych szpitalach

Gość gość
Ale to jak pójdę prywatnie i lekarz podczas wizyty stwierdzi że kolonoskpia jest konieczna to skasuje mnie za wizytę +800ZŁ za badanie?

Gość gość
bez znieczulenia 750 znieczulenie to dodatkowe kilka stowek

Gość gość
znieczulam prywatnie i za kolo jest 800 a za znieczulenie 650

Gość gość
A orientuje się ktoś z Was z czym do tego UP się idzie? Cholercia tu gdzie mieszkam pracowałam na kierowniczym stanowisku i nawet jeszcze nie odebrałam świadectwa. A resztę świadectw mam w rodzinnym mieście-muszę je wszystkie mieć czy wystarczy tylko ostatnie?

Gość gość
Za takie pieniadze to niech sie sami badaja i pseudolecza,zobacza wtedy ile to kosztuje???

Gość gość
gość dziś Jak byłas kierownikiem to pokieruja tak zeby nie było oszustwa i kanciarstwa bo jak narazie to jest na porzadku dziennym