Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kupujecie ubranka dla dzieci z Decathlona?

Polecane posty

Gość gość

Quechua, B'twin, Ved'ze, Domyos, Nabaiji, Kipsta itp. Jesteście zadowoleni?

Gość gość
tak, ale tylko jak są w promocji. z Kipsta mamy koszuli na w-f, białe i oddychające, z Domyos miał kimono - niezniszczalne

Gość gość
Nie miałam na myśli odzieży typowo sportowej, tylko takiej normalnej na codzień (kurtki, dresy, bluzy, kapcie, klapki, gatki do wody, czapki, koszulki, kombinezony, rajtki). Zapomniałam doprecyzować pytania, przepraszam.

Gość gość
Interesują mnie też bezrękawniki.

Gość gość
Kupuję, kupowałam śniegowce, zimowe czapki, polary i kurtki takie przejściowe. I jestem bardzo zadowolona. Kurtki i polary Quechua, wygodne, praktyczne, kurtki bardzo łatwo doprać, polary się nie mechacą, nie rozciągają, nic dodać, nic ująć, cena rozsądna. Śniegowce wygodne, tanie, nie przeciekają.

Gość gość
Uwielbiam tam robic zakupy moj synek ma sporo rzeczy z decathlona. Wczoraj kupilam mu kurtke zimowa, buty, rękawiczki, spodnie, kurtkę przeciwdeszczowa, czapke, rekawiczki i skarpetki a kwota 421zl nie jest duza za tyle rzeczy dobrych gatunkowo, nie niszczacych sie po 3 praniach jak ze smyka czy h&m....

Gość gość
Ja też kupuję moim synom ubrania, oczywiście nie wszystkie, w Decathlonie. Jakoś w stosunku do ceny bardzo dobra.

Gość gość
Ja kupuje młodemu...buty niezniszczalne dresy sie nie mechacą, kurtka zimowa lekka a zarazem ciepla a nie jak inne ciężkie jak cholera a i tak dzieciakowi zimno... Ja polecam...

Gość gość
No ja właśnie się przymierzam do kurtki z tego Decathlona. Podoba mi się jako kurtka do szkoły. Drugą tańszą na podwórko weźmiemy chyba z Lidla. Oglądałam też towar w Tchibo i ceny są zbliżone, ale te z Decathlona jakieś takie bardziej wypasione się wydają (mają dużo narciarskich gadżetów, skrytek, podpinek, dopinek, kieszeni). Bardzo wam dziękuję za odpowiedzi. :) Mam pytanie takie trochę z innej beczki: czy wy kupujecie też po kilka kurtek na sezon dla dziecka w takim wieku, że się jeszcze bawi na zewnątrz po szkole, czy tylko jedną i pierzecie lub zapieracie jakby coś?

Gość grażyna85
Ja nie kupuję bo za drogie a dzieciaki szybko wyrastają. Jeśli chodzi o kurtki, to dla całej rodzinki kupujemy w hurtowni odzieżowej multistar. Polecam zajrzeć :) www.multistar.pl Ogólnie ciuchy są tam fajne, zwłaszcza jak ktoś lubi sportowy styl ubierania.