Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie podoba mi sie to , ze maz lata nago po domu w obecnosci corki:(

Polecane posty

Gość gość

Niby to naturalne ale mnie jakos to zniesmacza. Wy tez tak macie? Cora ma 11 miesiecy.

A mi sie nie podoba to, ze tobie sie to nie podoba. Zwlaszcza, ze to takie malutkie dziecko. Ciekawe, ile minie, zanim ludzie przestana sie wstydzic swoich cial.

Gość gość
Z takim podejsciem to niedlugo wszyscy beda naturystami :)

Gość gość
tzn. ale jak nago ? W sensie że bez majtek ?

Gość gość
A co w tym dziwnego, że ktoś np. nago przejdzie z łazienki do pokoju po ubranie? Do stołu z gołym tyłkiem chyba nie siada?

Gość gość
wydziergaj mu na drutach futeral :D w sez shopach tez widzialam takie zgrabne ubranka na szelkach w ksztalcie sloniowej traby i z uszami ala urban w sam raz na dzien chlopaka :classic_cool:

Gość gość
Slonik jest fajny :)

Gość gość
no ba..., bedzie se mogl sieszcze podspiewujac przy goleniu strzelac szelkami sam szyk :classic_cool:

Gość gość
A weź mu przytrzasnij przez przypadek pitola szafka to się ogarnie ... :- D

Gość gość
A na plaży latają i jakoś jest dobrze.

Bo to jest wymyslony problem, tak samo kwestia bielizny i bikini, bielizny nie pokazemy, bikini jak najbardziej. Na swiecie byloby mniej problemow, gdybysmy traktowali nagosc normalnie.

Gość gość
Jesteś chora robisz sobie sama problemy sorka ale taka prawda

Gość gość
to jest niezdrowe u mnie nikt nago nie chodził i nie wyobrażam sobie pokazywac golizny małemu dziecku , goń go za to bo potem sie okaże że poszedł krok dalej i posmakował pedofilli , nie rozumiem takiego głąba który obnaża się przed dzieckiem i nie brońcie go bo to obrzydliwe wy tez nie chciałybyscie nawet jako dorosłe oglądać jaj i fiutków swoich ojców a kto myśli inaczej ten ma coś z głową

Gość gość
autorko zrób z tym porządek i nie słuchaj idiotek którym podoba sie własny ojciec nago

''goń go za to bo potem sie okaże że poszedł krok dalej i posmakował pedofilli'' Jestes obrzydliwie chorym czlowiekiem jesli dla ciebie chodzenie nago przy niemowlaku i pedofilia stoja od siebie tylko o krok. Przykre, ze tacy zboczency wychowuja dzieci. Pewnie ty z takich, co ojcu nie pozwola dziecka przewinac, w obawie zeby nie zg****il :O

Gość gość
Aaaaaa ha ha ha padłam. Co innego jakby córa miała 11 lat, ale 11 miesięcy????

Gość gość
Moja ma 10 mies i gdy biega po domu widzi czasem Meza jak z łazienki wychodzi nago do pokoju fakt nie staje przed córka i nie maacha fiutkiem zakrywa ręka jeżeli jest blisko ale mała nie ma problemu z tym ja tez nie. Czasem jak jesteśmy same kąpie się przy niej i jakoś nie widzę żeby ja to przerazalo. Juz teraz choć jest mała mowie jej ze nagość to nic złego. A maz kąpie ja przewija i nie zrobił jej krzywdy w polsce to jednak ciemnogrod

Gość gość
spokojnie. corka jest jeszcze mala,nic nie rozumie:) jak bedzie miala wieej 3 czy 4 latka, to juz czas na zakrywanie siusiaka i piczki. ja corce wpoilam wstyd przed facetami. mwstydzi sie taty, przebiera sie w swoim pokoju albo przy mnie itd. tata jej kapie.

Przecież to jeszcze maleńkie dziecko, dla którego nagość jest czymś naturalnym i nie widzi różnicy. Nasze dziecko - trochę starsze od dziecka autorki -widzi nas nago, gdy się przebieramy czy idziemy z łazienki do pokoju i nie robimy z tego sztucznego problemu. Jak będzie starsze (po 2 roku życia) to zacznie się nauka, że nagość jest czymś intymnych i nie będziemy biegać nago po domu. Uważam, że autorka bardzo przesadza.

Gość gość
Taa nagosc czyms naturalnym a ciagle slyszy sie o molestowaniu czy gwalceniu dzieci Wszystko ma swoje granoce. Zyjemy w takich czasach ze nagosc przestala byc czyms normalnym teraz jest czyms wyzywajacym podnoecajacym itp. Rozni psychole chodza po tym swiecie. Ja tam swoim dzieciom nie wpajam ze nagosc to natura. Kaze mi zakrywac miejsca intymne. No ale sa starsze.

O matko ale masz problem. My oboje chodzimy nago po,domu a corka ma 20 miesięcy. Mąż to nawet sie z nią kąpie.

''Zyjemy w takich czasach ze nagosc przestala byc czyms normalnym teraz jest czyms wyzywajacym podnoecajacym'' Wlasnie dlatego tak jest, ze ludzie sie jak glupi chowaja przed dziecmi i robia z siusakow jakies tabu. Gdybysmy wszyscy latali nago, logiczne chyba, ze nikogo by taki widok nie podniecal. Przyzwyczailiscie sie do ubran, wyprano wam mozgi, i nic dziwnego, bo nie znacie innego zycia, ale przestancie wymyslac ze dziecko zostanie zgwalcone dlatego, ze widzialo w lazience golego tate.

Gość gość
Z tym kapaniem to juz mega przesada!

Gość gość
Te verde. Skoro tsk chetnie obnazalabys sie publicznie to moze udostepnij swoje foto Nagie :)

Zreszta pomyslcie sami, ile wasze dzieci sie niedlugo nagosci naogladaja w reklamach i telewizji (widzialam powywieszane przy kioskach 'Fakty' z cyckami na wierzchu). Mooze lepiej, zeby dla rownowagi zobaczyly normalnego czlowieka, rozebranego ze wzgledow praktycznych, a nie dla zarobku?

A wiesz, na jakas artystyczna sesje bym sie wybrala. Tak to szkoda zachodu. Kiedy swiat bedzie taki, jak ja chce, moje nagie fotki beda ogolnie dostepne :)

Gość gość
Dla mnie nagość jest intymnością i jakoś sobie nie wyobrażam łazić po chacie bez ubrań. Już tak poza wszystkim - po co? Rozumiem po kąpieli, w trakcie przechodzenia z pokoju do łazienki, ale naprawdę sądzicie, że są ludzie, którzy po porstu dla sportu i przyjemności chodzą nago po domu? :D Nie, żebym miała z tym problem - ja tego sobie nie wyobrażam, ale jeśli ktoś lubi i innym domownikom to nie przeszkadza, to jego sprawa. Tylko zastanawia mnie, czy mielibyście przyjemność np z przebywania przy jednym stole ze swoimi nagimi braćmi, siostrami, rodzicami itp ? Kuriozalne, przynajmniej dla mnie :D PO CO??? :D