Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Podejrzewam, że mój mąż ma kochankę...jest dla mnie niemiły, wulgarny :(

Polecane posty

Gość gość
dziś dziewczynko to sobie mów do koleżanki przy drodze, bo ja to jestem już w takim wieku, ze nawet do moich dzieci w realu przyjdzie ci mówić na pan i pani :D

Gość gość
Smrodzisz to ty MMartha, ze każde małżeństwo jest do bani tylko twoich rodziców cudowne :D

Gość gość
MMartha a twój fetor roznosi się po całej okolicy :D

Gość gość
MMartha idź lepiej sama coś ze żreć, bo skowyczysz jak głodna suka pod płotem :D

hahahaha,a co ty Taki nerwowy rocznik?;))) tez sie tobie w zyciu niepowiodlo:(((( :(((

ja decyduje o sobie gdzie i co i z kim<;))) ty mi mozesz w 8 - mke....cmoknac;)))

hahahahaha stara a glupiutka z mlodsza sie przekamaza ---hahahaha .....wstyd;))))

Martusia , Ty jednak potrafisz być wrednowata :D A do szanownej pani od dziewczynki i dzieci w realu - Słuchaj kobieto, to jest forum i tu się do każdego per ty zwraca . Jeśli koniecznie chcesz żeby Ci paniować to ławkę przed blokiem polecam :O A ogólnie to fajnie niedzielę zaczynacie

Gość nana28
U mnie identycznie od rana komp ja z dzieckiem jestem 24 h na dobe 7 dni w tyg, jego nic nie interseuje, nie ma minuty na rozmowe ze mną, wczoraj znowu kłótnia powiedział że dłużej ze mną niewytrzyma, stwierdziłam żę już chyba koniec nie chce już od niego nic

Gość gość
Krucafuks11 ja na forach siedzę od dawna i wiem jak należy sie zwracać. Ty z pewnością jeszcze smoczka ssałeś, gdy ja rozpoczęłam udzielanie się na forach jako doświadczona meżatka. I nie żądam paniowania, ale dziewczynką dla naiwnej smarkuli też nie jestem. x MMartha współczuję twoim rodzicom głupiej córki. Pewnie biedaki głowy przed ludźmi spuszczają w dół, albo uciekają na druga stronę ulicy, żeby znajomi nie zadali pytania " jak tam córka?".

nie moj Charakter sie klocic;))jestem nadzwyczaj spokojna osoba:))) A co do malzenstwa mam swoje zdanie;)))wspolczucia dla autorki;))poniewaz jak sama nic nie zmieni,zostanie w tym toksycznym ,nie wartym jej milosci zwiazku.:)zalezy od niej samej jak ulozy swe dalsze zycie:)Mimo to zycze jej powodzenia;))

gość dziś hahahahahaha,stara a glupiutka;))) mlodosc ma swoje prawa babciu;))) mi wypada ,tobie nie;))) wiekowa pani:))))

Szanowna "gość", Ty mi proszę w metrykę nie zaglądaj coby Cię zdziwko nie trzepło :P bo jak ja smoczka ssałem to nie tylko forum ale nawet zwykły telewizor był rzadkością :D Ale nie to jest istotne . Tu nikt nie ma i nie będzie miał żadnych praw ze względu na wiek. To nie mpk :classic_cool:

Gość gość
Mharta ale z ciebie głupia bździągwa :D:D:D Nic dziwnego, ze żaden facet cię nie chce za żonę :D No powiedz sama który normalny meżczyzna ożeni sie z kretynką? :D:D:D

Gość gość
mam ten sam problem z mężem, z dzieckiem siedzę, on sie tylko kłuci i uważa jeszcze ze mam życie jak królewna. a spieprzył mi je dawno temu. jednak mogłam iść za glosem serca, które chciało ślub przełożyć lub całkiem go nie brać. czułam ze to nie to i moja wina, ale dzięki temu wiem ze własnie powinnam sie rozstać teraz. ile mozna słuchać poniżających słów. mnie głowa przez niego boli. on mnie dołuje. to nie miłość. to g****o

Gość gość
Wyluzuj z burakiem Bądź dla niego taka sama Zobaczy ze coś nie tak i może zreflektuje się

Gość gość
dziadziusiu Krucafuks11 weź fafika i idź zrzędzić na skwerek a nie pierniczysz bzdury na kafe

Gość gość
marha czy jak ci tam w genach to ty masz tylko głupotę i nic więcej

przestaje "draznic" babcie .. to ja wykonczy.......??? za bardzo bierze "wpisy" " do swojej osoby"szkoda;)))))