Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kristopher

psychiatra!!! L4

Polecane posty

Gość Kristopher

witam serdecznie. od kilku lat lecze sie psychiatrycznie. glownie wizyty prywatne, leki caly czas. ostatnio lekarz psychiatra wystawil mi zaswiadczenie bym doniosl je do rodzinnego, ze sie lecze, co mi jest, co biore. slyszalem, ze teraz jak bede sie zle czul, moge isc do rodzinnego, a on na podstawie tego dokumentu wystawi mi L4 i nie bede musial miec L4 od psychiatry i z jego pieczatka. czy ktos z was drogie Panie i Panowie tak mial?! czy lekarz rodzinny bez problemu wystawia L4 majac taka podkladke?! na jak dlugo rodzinny moze wystawic?! dziekuje za odpowiedzi.

psychiatra uważał, że wystawiane przez niego l4 może być dla ciebie krępujące. dowiedzą się o tym w pracy.

Gość gość
Ciekawe to co piszesz. Mi też psychiatrzy proponowali L4 ale o czymś takim co tu piszesz nigdy nie słyszałam. Jeśli to prawda to jest to fajny pomysł. Nie każdy chce mieć l4 od psychiatry, bo potem w pracy można mieć nieprzyjemności i być zaszufladkowany jako świrus.

Gość gość
To zaswiadczenie jest tylko po to ze rodzinny moze wypisac tobie recepty na leki te psycho a nie ze wystawi ci chorobowe. Juz cieszyles pale ze za darmo beda chorobowe a tu nici z kombinowania.

Gość gość
w niektórych zawodach chyba byłoby wskazane żeby szef wiedział że jego pracownik leczy się psychiatrycznie, nie sądzicie?