Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kolejny argument że nie warto pichcić

Polecane posty

Gość gość

Zrobiłam taką pyszną sałatkę że bez przerwy o niej myślę mimo że już 3 razy ją jadłam od rama i w ogóle nie jestem głodna :O

Gość gość
Co to za salatka

Gość gość
dla mnie żaden argument.Zawsze jem tylko wtedy gdy jestem głodna , nigdy z łakomstwa

Gość gość
Głównymi składnikami są seler i nać Pietruchy Poza tym mnóstwo warzyw i przyprawy Ale jest obłędna w smaku 😭

Gość gość
Proszę przeeeepis..... B-)

Gość gość
Gotujemy duży seler-teraz są fajne bo jeszcze nie są takie stare, ja gotowałam go na parze:) myjemy dwa duuuże pęki natki Pietruchy i siekamy na drobnicę. Gotujemy również 5 małych ziemniaczków w mundurkach i trzy marchewki oraz jajko b o będzie nam potrzebne białko z jajka:) Otwieramy również puszkę kukurydzy. I siekamy dymkę ze szczypiorkiem- nie żałujemy niech to będzie ilość odpowiadająca 1/3 natki ! Przyprawy jakie będą nam potrzebne to 2łyżki do zupy cukru brzozowego i jedna łyżka normalnego sól morska i pieprz czarny mielony oraz majonez dekoracyjny winiary. Wszystko siekamy drobniutko i mieszamy. Tego samego dnia jest pyszna ale następnego jest obłędnie pyszna bo nacią przesiąka i po prostu niebo w gębie!

Gość gość
A tych jajek to 5 zużyłam tylko bez zółtek!

Gość gość
No i ja zrobiłam jej trochę dużo bo dla gości ale jak bym robiła tylko dla rodziny to z połowy dużego selera i połowy składników:)