Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Grube kobiety sa obrzydliwe

Polecane posty

Gość gość

Taka jest prawda

Gość gość
faceci też, niestety

Gość gość
Tak , faceci tez , grubi ludzie sa obrzydliwi

>>>grubi ludzie sa obrzydliwi<<< Gruby może schudnąć :), & a KRETYN, kompensujący swoją miernotę dogryzaniem innym, KRETYNEM SIĘ URODZIŁ I KRETYNEM ZDECHNIE :(.

Gość gość
gruby się oburzył :) to się odchudź jak może się odchudzić gruby

>>>gruby się oburzył<<< Nie oburzył :D. Tylko prawdę życiową napisał :D :D :D.

Gość gość
Moja była również zrobiła się ohydna jak przytyła kilkanaście kilogramów, miała problem chodzić po górach, tylko siedziałaby i piwo piła w knajpach

Gość Taka jedna grubaaa
I co w związku z tym? Piszesz ten temat aby się dowartościować? Bo nie wnosi nic ubogacającego do życia.

Gość gość
misio1 dziś Ty spaślaku, głupio ci co.......salcesonie taki mądry bo samą głowiznę jesz hahaha

>>>tylko siedziałaby i piwo piła w knajpach<<< To jest konkretny powód, aby czuć do kogoś niesmak :(.

Gość gość
Misio akurat ma święta rację, on często pisze trafne rzeczy a każdy go tutaj wyzywa. Ale najłatwiej kogoś zwyzywać, że broni, bo sam jest gruby. macie jakieś chore postrzeganie świata

>>>głupio ci co<<< Dlaczego miałoby mi być głupio ?? Przecież to Ty ośmieszasz się, zakładając taki temat i pisząc te posty. Potwierdzasz tylko moją tezę, że jesteś NIEREFORMOWALNYM KRETYNEM :D :D :D. Kretyni Ci przyklasną, a ludzie na poziomie dyskutować z kretynem nie będą mieli chęci :D :D :D. Ja również nie mam na to zbyt wielkiej ochoty :(.

Gość gość
Co byscie nie pisali nie zmieni to faktu ze grube cialo - sadlo jest obrzydliwe z reszta tak samo jak przesadnie wychudzone

Gość gość
Ja jestem grubą kobietą, chyba 75 ważę już przy 164. Tak sie zastanawiam nad swoimm leniwym zyciem: komputer, żarcie, piwo, leżenie... Mam tyle sadła i zero mięśni przy tym, taka obleśna sylwetka. Od 1 października biore się za to wszzystko. Zmiana diety i bieganie codziennie. Ile schudnę przez miesiąc? Ze 6 bym chociaż chciała...

Gość gość
No i brawo , obys tylko wytrwala w swoich planach

Gość gość
Dzięki:) Zobaczymy, chyba sobie fotki porobię żeby widzieć różnicę za jakiś czas

Gość gośćeliza
Ja schudlam 22kg Tak ; grube jest nieladne ale przede wszystkim niezdrowe To choroba duszy Wylecz umysl a pozniej cialo

Gość gość
Dobry pomysl , to moze byc motywujace i pamietaj ze nic nie dzieje sie od razu na efekty trzeba poczekac , jak to mawiala moja babcia- co nagle to po diable

Gość gość
misio1 już się pogodził z swoją tuszą, wkleja sobie buźki do postów aby się rozweselić na duszy.

Gość gość
Ogólnie wszyscy ludzie grubi są obrzydliwi jak opony michelina, a już najbardziej polacy bo żrą niejadalne niemieckie resztki, niemcy też są obrzydliwi oraz murzyni, kobiety w ciąży, noworodki, grube męskie fiuty oraz mięśnie na sterydach, buty na grubych podeszwach, grube warstwy makijażu i żelu na włosach, grube drzewa, pingwiny, foki i futra z tych fok, grube telefony, grube skarpetki, swetry, grube żarty, włosy i parówki. Wszystko wymienione powyżej powinno być cienkie, płaskie, wąskie i delikatne, słońce ma świecić cienką kreską, księżyc wąskim rogalikiem, drzewka jak trawki, trawka niepotrzebna bo ma za grube korzenie, pizza i kebab cieniutkie jak zapałka, piwo w małych kartonikach ze słomką, jabłka w plasterkach, kobiety dwuwymiarowe bez biustu i pośladków, no i ziemie czas spłaszczyć , co po takiej grubej będziemy chodzić, niewygodnie przecież :)

Gość gość
:-D :-D :-D iiiiii okej! Jemu z sobą dobrze i tak trzymać ;-)

Gość gość
wy nie rozumiecie, że tu nie chodzi o żadne fakty? :D naprawdę jesteście malo inteligentni.. tu chodzi o to, że zakładanie takich wątkow o tym to idiotyzm... na zasadzie kobiety noszące irokeza są obrzydliwe.. faceci noszący łysą pałę są obrzydliwi.. można tak na okrągło. niczemu takie wątk inie słuzą niż tylko spuszczenie jadu z krzyża, żeby się wyżyć.

Gość gość
Misio ma rację... poza tym - tak gruby może schudnąć, a i chudy może przytyć (czasami niezależnie od niego samego- hormony, leczenie sterydami, etc) co wtedy ?

>>>Ja schudlam 22kg Tak ; grube jest nieladne ale przede wszystkim niezdrowe To choroba duszy<<< każdej idiotki :(. Normalny człowiek dba o swoje ciało W GRANICACH ROZSĄDKU I ZACHOWANIA DOBREGO ZDROWIA. Idiotki gotowe są zrobić wszystko, by schudnąć :(. Łykają tasiemca, albo niszczą swoje zdrowie i ciało nieprzystosowanymi do ich funkcjonowania dietami :(. x >>>Wylecz umysl a pozniej cialo<<< Ciało już "wyleczyłaś". Z umysłem radzę zgłosić się do dobrego specjalisty. Z Twoimi zaburzeniami szybko znajdziesz sobie nowy powód do umartwień :(.

Gość gośćbiegający
gośćeliza napisz jak to osiągnęłaś. Ja nie zaplanowałam konkretnej diety, tylko odstawię białe pieczywo, słodycze, żiemniaki i przejdę na dużo warzyw i gotowane.

Gość gośćbiegający
No i 5 posiłków oczywiście drobnych przy czym wieczorkiem jak najmniiej

Gość gość
Nie dużo warzyw, bo to tez węglowodany. Najlepsza dieta na chudnięcie to low carb. Max 50 g węglowodanów, dużo białka, tłuszczu i schudniesz

Gość gość
5 posiłków to bzdura. Już udowodniono, że to nie ma żadnego znaczneia. Jedz tyle posiłków ile Ci odpowiada, ale nie doprowadzaj też do zbyt gwałtownych skoków, spadków IG (choć gwałtowne spadki IG są właśnie przez jedzenie przez dłuższy czas produktów o wysokim indeksie glikemiznym, upośledzają zdolność organizmudo regulacji). Dieta low carb + dieta IG i będzie dobrze.

Gość gośćbiegający
dzięki, poczytam sobie:) A ruszałaś się? Ile czasu Ci to zabrało i z jakiej wagi startowałaś? Dawno to było?

Niektórym właśnie takie puszyste się podobają. Nadwaga jest niezdrowa i bardzo szkodzi nam samym. Lepiej ważyć za mało niż za dużo - od strony medycznej oczywiście.